Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

De PINT Biercafégids 2000

Biercafés in Nederland

- Boek -

Redactie Frank Boogaard, Wim Bruijniks, Wilco Eindhoven, Hans Ruis, Annemiek de Ruiter, Irene Sijstermans, Joke Tissot van Patot
oktober 1999
vereniging PINT, Nijmegen
ISBN: 9080520314
Taal: Nederlands
Focus: cafés

Deze PINT Biercafégids 2000 wijst u de weg naar bijna 200 Nederlandse biercafés. De gids is uw reisleider voor vele gezellige uren in cafés verspreid door het hele land. Cafés die zeer verschillend kunnen zijn in sfeer en inrichting, maar die één ding gemeen hebben: de liefde voor speciaalbier. In alle beschreven zaken kunt u gegarandeerd genieten van met zorg behandeld speciaalbier.

De cafés staan overzichtelijk gerangschikt per provincie. Ook de Nederlandse brouwerijen, groot en klein, komen aan bod. Als u behalve in een café ook thuis van speciaalbier wilt genieten, vindt u eenvoudig de adressen van winkels die een ruim assortiment aan speciaalbier voeren. Met deze gids in uw binnenzak of handtas bent u dus goed voorbereid op een boeiende ontdekkingsreis door de wereld van speciaalbier.

Uitgebracht door (1)

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur