Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Doe het eens met bier

Meer dan 150 verrassende cocktails

- Boek -

Jef van den Steen
april 2008
Davidsfonds/Leuven
ISBN: 9789058265104
Taal: Nederlands
Focus: biercocktails
Pagina's: 179

Bloody Brew, mazoet, Ale Flip, Vrolijke Limburger, Duikboot of Lazy Lady: wat maakt deze cocktails zo verrassend lekker? Ze hebben pit en ze hebben bovendien één bijzonder origineel ingrediënt gemeenschappelijk: bier! Want bier mixen kán. Met wijn, frisdrank, likeur, en ja, ook met bier.

Jef Van den Steen zet alle biersoorten voor jou op een rij. Hij leert je met welke ingrediënten je ze het best combineert en hoe je je biercocktails smakelijk serveert. Experimenteren, proeven en je gasten verrassen, waar wacht je op?

Dit boek bevat meer dan 150 verschillende recepten voor biercocktails. Je maakt cocktails met Guinness of fruitbier, trappist of pils, stout, witbier en zelfs alcoholvrij bier. Je ontdekt nieuwe combinaties zoals bière flambée, bierkoffie, bierpunch, glühbier en biersorbet. Leuke weetjes en serveertips wisselen de bruisende recepten af in dit cadeauboek dat niet in je bar- en boekenkast  mag ontbreken. De prachtige foto's van Andrew Verschetze en  Joris Devos prikkelen alvast je smaakzin!

JEF VAN DEN STEEN is de dé bierexpert in Vlaanderen en Nederland. Hij heeft al talrijke boeken voor bierliefhebbers op zijn naam staan. Hij is een vaste redacteur van De Zytholoog en schrijft in Bier Passie Magazine en het culinaire tijdschrift Smaak.

Personen (1)

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur