Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Ondersteun de brouwer met het: HOP ON HOP OFF SPECIAALBIER SURPRISE PAKKET

- Persbericht -

Tom Cosijn, Organisator
12 mei 2020
Organisatiebureau HOP

Hop On Hop Off komt bij jou thuis!! Nu jullie niet naar het festival kunnen komen brengen wij de bieren naar jou! Geniet in het weekend van 12 – 14 juni van de heerlijke bieren van de deelnemende brouwers en bestel nu het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket.

Hoe?
Je kunt het surprise pakket bestellen tot 24 mei. In de week van 8 juni wordt het surprise pakket bij je thuis bezorgd. We bezorgen in heel Nederland. Zo kun je in het weekend van 12 – 14 juni thuis de heerlijke speciaalbieren proeven. Dat is niet alleen super lekker maar je ondersteund daarmee ook de deelnemende brouwers.
Bestel je pakket HIER

Wat zit er in het Speciaalbier Surprise Pakket?
Het Speciaalbier Surprise pakket bestaat uit 12 verschillende speciaalbieren (33cl) van 12 verschillende brouwers. In het pakket zitten tevens 2 proefglazen, een unieke Hop On Hop Off bieropener en een toelichting over de bieren. Het Surprise Pakket kost € 33,50 excl. verzendkosten. Elk pakket is uniek dus bestel je bijvoorbeeld 3 pakketten dan ontvang je in totaal 36 verschillende bieren van 36 verschillende brouwers.

Hop On Hop Off online bierquiz!
Op zondag 14 juni organiseren we een online bierquiz! De vragen worden gesteld via een livestream. Aanvang 20:00 uur. De deelname is gratis voor mensen die het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket besteld hebben. Meer informatie over de bierquiz en de te winnen prijzen, volgt binnenkort.

Bestel nu je eigen Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket en geniet thuis!

Genoemd

Persbericht van (1)

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur