Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Crowdfunding Bierkoningin Miss Bettie

- Crowdfunding -

3 april 2022
GoFundMe
Bekijk inhoud

[Foto: Femke Janzing organiseert deze actie.]

Draag jij de diversiteit van het winkelaanbod in de Deventer een warm hart toe? Hou je van onafhankelijke winkels? En hou je van sterke, stoere en ondernemende vrouwen?

Door de corona crisis is het voor Miss Bettie, dé Nederlandse Speciaalbier Winkel in Nederland lastig om het hoofd boven water te houden. Maar met jouw steun, en die van vele anderen, kan de toekomst van deze bijzonder winkel veilig gesteld worden. Met een donatie draag je bij aan het voortbestaan van de enige Nederlands Speciaalbier Winkel in Nederland èn steun je een onafhankelijke winkel. Met jouw bijdrage kan Miss Bettie doorgaan met het organiseren van bierproeverijen (neem vooral contact op als je hierin geïnteresseerd bent) en uiteraard de prachtige winkel in de leukste straat van Deventer, de Kleine Overstraat!

Zodat Miss Bettie een begrip wordt in Deventer en de Nederlandse bierwereld. Met gevulde winkel vooral heel veel bierproeverijen.

Femke Janzing
Organisator
Deventer

€ 1.385 ingezameld van het doel € 25.000
45 donaties
22 juli 2022

Genoemd

Miss Bettie


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur