Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Ultieme Bier Reisgids

- Website -

2015
GoEuro

GoEuro heeft een Ultieme digitale Bier Reisgids op de markt gebracht, een reis langs verschillende brouwerijen en cafés in Nederland ter promotie van het Nederlandse speciaalbier. Met deze reisgids is het makkelijk om nieuwe Nederlandse speciaalbieren te ontdekken. Neem dus snel in een kijkje in de Ultieme Bier Reisgids van GoEuro.

Deze reisgids was beschikbaar op http://www.goeuro.nl/reizen/bier-reisgids, maar is niet meer beschikbaar.


"Hertog Jan is uiteraard ook opgenomen in deze reisgids met Hertog Jan Grand Prestige, een bier waar wij uiteraard groot fan van zijn. Omdat wij natuurlijk Hertog Jan Grand Prestige verkopen in ons café zijn wij ook opgenomen als verkooppunt in de bier reisgids"
(Hertog Jan Proeverij, 10 juni 2016)


"Recent heeft GoEuro de Ultieme Bier Reisgids uitgebracht. Deze reisgids is gemaakt om het Nederlandse speciaalbier te promoten, waaronder ook het bier van vandeStreek bier! Wij zijn in deze reisgids opgenomen onder de Café Lombok. Mocht je dus van plan zijn om deze reis te gaan ondernemen dan wensen wij jou veel succes en hopen wij natuurlijk dat je onderweg ook ons speciaalbier gaat proeven."
(vandeStreek Bier, 19 december 2015)


"Wij staan met onze bierbrouwerij op de kaart in de Ultieme Bier Reisgids van GoEuro en zijn hier uiteraard heel erg blij mee! De bier reisgids is een route langs 17 locaties in Nederland met als doel om het Nederlandse speciaalbier in de spotlight te zetten. De complete gids is te vinden op de website van GoEuro. De reis langs de 17 locaties kan gemaakt worden met het openbaar vervoer, de fiets en te voet."
(Bierbrouwerij Oijen)


"Waarom staat Dé Huiskamer van Bloemendaal vermeld in de Ultieme Bier Reisgids? Dat is omdat: Café ’t Hemeltje Jopenbier op de tap heeft is ’t Hemeltje opgenomen in de Bier Reisgids van GoEuro. Deze reisgids is een reis door Nederland langs verschillende brouwerijen en cafés met als doel het Nederlandse speciaalbier te promoten. Hierin is dus ook Jopenbier opgenomen als een van de locaties op de route en worden wij als café ‘t Hemeltje genoemd als verkooppunt. Kom dus gerust langs bij ons om te genieten van een heerlijk, eventueel Nederlands, speciaalbier."
(Café 't Hemeltje)


"Er is een nieuwe Bier Reisgids uitgebracht door GoEuro. Hierin staat Mitra Slijterij van Bergen ook vermeld vanwege het feit dat wij onder andere bier van Stadsbrouwerij Eindhoven in hun assortiment hebben. De complete reisgids is hier te vinden."
(EDrinks, 9 december 2015)

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur