Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Craft Beer Een rondje langs 44 unieke Nederlandse brouwerijen

- Boek -

Raoul van Neer
november 2021
Mo'Media
ISBN: 9789493195684
Taal: Nederlands
Focus: Nederland
Pagina's: 240

CRAFT BEER! Overgewaaid uit de USA, deze trend van kleine brouwerijen die ambachtelijk bierbrouwen. Intussen zijn er zo'n 800 craft beer-brouwerijen in Nederland, van klein tot groot. Er wordt met aanstekelijk enthousiasme gewerkt aan bijzondere soorten en nieuwe smaken.

Onmisbaar bij de meeste brouwerijen zijn hun proeflokalen en bijbehorende restaurants, waar liefhebbers het bier kunnen proeven. Dit boek barst uit elkaar van de verhalen achter al dat bier, gesprekken met de brouwers en eigenaars, heel veel mooie foto's en doe-tips in de buurt van de brouwerijen.

RAOUL VAN NEER is zelfbenoemd beer geek en eigenaar van alcoholvrij-bierwebshop OnderNulPuntVijf.com. Hij maakte een rondje door Nederland langs tientallen bijzondere brouwerijen die uitblinken in originaliteit, vakmanschap of locatie. Vierenveertig daarvan belandden in dit boek; brouwerijen die mooi bier maken maar vooral ook tof zijn om te bezoeken.

Personen (1)

Genoemd (44)

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur