Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Eigen gebrouwen Belmondo Tripel bier

- Biernieuws -

17 mei 2017
StadWageningen.nl
Url: https://www.stadwageningen.nl/nieuws/algemeen/167449/eigen-gebrouwen-belmondo-tripel-bier-

[Foto: Bierbrouwerij Onder de Linden uit Wageningen heeft voor het Belmondo Festival een exclusief tripel bier gebrouwen.]

WAGENINGEN - Op zondag 11 juni vindt de zevende editie van het Belmondo Festival van 13.00 tot 19.00 uur plaats in het Arboretum Belmonte in Wageningen. De toegang is gratis. Het festival biedt zowel Nederlandse als internationale artiesten en (studenten)gezelschappen uit Wageningen een mooie gelegenheid om zich op een unieke locatie te presenteren. Voor het publiek is er dit jaar nog meer te genieten: het eerste Belmondo Festival Tripel bier.

Bierbrouwerij Onder de Linden uit Wageningen heeft voor het Belmondo Festival een exclusief tripel bier gebrouwen dat tijdens het festival verkocht wordt. Het is een bovengistend biertje met een stevig bittertje en een klein zoetje in de nasmaak.

Het bier wordt verkocht in 0,7 liter fles met een bijzonder etiket in de stijl van het festival. Dit speciale tripel biertje heeft een alcoholpercentage van 7,5% en kost 8 euro per fles. Er zijn er maar 250 gebrouwen dus op is op.

Net als de inkomsten uit hapjes en drankjes die op het terrein worden genuttigd, gaat de opbrengst van het speciale bier ook naar het goede doel. Dit jaar zijn dat er maar liefst twee: de vrijwilligersorganisatie Welkom in Wageningen en THUIS, de stadskamer van Wageningen.

Kijk voor meer informatie op www.belmondofestival.nl.

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur