Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Grutte Pier en de moord op Wierd Jelckama

een moordmysterie door de Grutte Pier brouwerij

- Artikel -

november 2020
Url: https://gruttepierbrouwerij.nl/webwinkel/moordmysterie/

Het is 1520, Grutte Pier is verwikkeld in een hevige strijd met de Hollanders, maar er is een staakt-het-vuren afgekondigd. Echter krijgt Grutte Pier nog steeds geen rust, want zijn strijdmakker Wierd Jelckama wordt dood aangetroffen in een steegje achter het waardshuis De Markies waar hij de avond ervoor heeft gezeten. Hij blijkt vermoord te zijn, het is aan Grutte Pier om uit te zoeken wie de dader is. Zo ontstaat een zoektocht door laatmiddeleeuws Kimswerd waarbij Grutte Pier iedereen aan de tand voelt. Hij vindt op het laatst inderdaad de dader, maar de vraag is of jij net zo slim bent als Pier Gerlofs Donia!

Ter ere van de 500-jarige sterfdag van Grutte Pier komt Grutte Pier Brouwerij met een rijk geïllustreerde moordmysterie. Aan de hand van raadsels en puzzels met de bieren kun jij oplossen wie de laffe moord op Grutte Wierd heeft gepleegd. Een spannend spel onder het genot van bier voor de donkere dagen.

Inhoud:

  • 4 Bieren van 33cl: Geheim Bier, Witbier, Vrijheid, 539
  • Spelverhaal met slot
  • Viltjes

Los het mysterie alleen op of met een groep. Bier in het pakket is goed voor 2 personen, wil je het mysterie oplossen met meer dan 2 personen bestel dan een “2 pers. aanvulpakket” met de 4 bieren erin.

Uitgebracht door (1)

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur