Bierliteratuur
Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.
Bier & Spijs
70 inspirerende gerechten bij Nederlands speciaalbier
- Boek -
Fiona de Lange, Jo Vaessen
november 2014
Caplan Publishing B.V.
ISBN: 9789087241513
Taal: Nederlands
Focus: koken
Pagina's: 176
Biersommelier Fiona de Lange en chef-kok Jo Vaessen hebben elkaar gevonden in hun passie voor bier en gastronomie. Van de liefde is Bier & Spijs het smakelijke resultaat. Een kookboek met 70 recepten met bijpassende biersuggestie. Want bier past eigenlijk veel beter bij de maaltijd dan wijn, zo is hun gedeelde mening. Wijn is maar een druif. Bier kent oneindig veel meer smaken, omdat het een enorme variatie aan mout, hop, kruiden en gist kan bevatten. Daar valt dus veel beter mee te combineren. Verrassend goed zelfs, want het juiste bier tilt het gerecht naar een hoger niveau. Proef het zelf.
Personen (1)
Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop