Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Puik wil overleven

- Crowdfunding -

19 april 2020
GetFunded
Bekijk inhoud

HET VERHAAL
Na vele maanden van keihard werken, vertragingen in de bouw en op te lossen problemen met installaties, konden Richard en Astrid op 4 maart j.l. eindelijk hun langgekoesterde droom in vervulling zien gaan: brouwerij Puik, met fantastisch proeflokaal, ging open!

Welgeteld elf dagen mochten zij, samen met hun team, genieten van deze droom. Op 15 maart j.l. moest helaas ook deze horecagelegenheid de deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen. Een uniek concept voor de regio Apeldoorn, met locatie midden in het centrum, dreigt nu verloren te gaan! Richard en Astrid vallen met hun bedrijf namelijk buiten alle regelingen die door de overheid zijn beloofd. Ze krijgen dan ook geen enkele financiële steun. In de zeer korte tijd dat ze geopend waren, hebben ze logischerwijs geen buffer kunnen opbouwen om de komende maanden te overbruggen.

Helpt u mee om de nachtmerrie, waarin zij zich nu bevinden, om te toveren tot diezelfde mooie droom?

Dat kan door te doneren via onderstaande link. Uw bijdrage, groot of klein, wordt door deze hardwerkende ondernemers enorm gewaardeerd!

Met het behalen van dit doel, kan Puik in ieder geval de komende drie maanden overleven. Richard en Astrid hopen u tegen die tijd weer te mogen verwelkomen in hun proeflokaal! Dan werpt u onder het genot van een heerlijk biertje, een passievol verhaal over bier van Richard en de gastvrijheid van Astrid, nog eens een blik door de glazen wand naar de brouwinstallatie. Dan komt het besef, mede dankzij uw steun, is dit bedrijf gered! Waarvoor grote dank!

Resultaat

€ 7.395 van € 25.000 opgehaald (31 augustus 2020)

Genoemd

Brouwerij Puik Bieren


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur