Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Eerste Roosendaalse collab bier verkrijgbaar op Bockbierfestival

- Persbericht -

31 juli 2020
Roosendaals Bockbierfestival

[Foto Bockbierfestival]

Roosendaal, vrijdag 31 juli 2020,

Op zaterdag 3 oktober vindt op en rondom de Markt in Roosendaal vanaf 14.00 uur het Roosendaals Bockbierfestival plaats. Met Coronaproof buitenbars en sfeervolle live-muziek brengen zes cafés meer dan 50 verschillende bockbieren aan de man. Daarnaast is op dit festival het eerste Roosendaalse collab bier te verkrijgen: de Bockdown, een zacht, licht gekruid dubbelbock bier met een alcoholgehalte van 8.4%. Dit speciaalbier is ontwikkeld door meerdere brouwerijen.

Op het terras van café Ergens Anders staat op deze dag het uitgiftepunt van het bierfestival. Festivalgangers kunnen hier 's middags munten, proefglazen en festivalboekjes aanschaffen. Het proefglas wordt samen met een festivalboekje aangeboden voor €7,50. Munten kosten €2,00 per stuk. Aan de bars van de deelnemende cafés kunnen bezoekers met de festivalmunten betalen.

Tevens kunnen bierliefhebbers op www.roosendaalsbockbierfestival.nl nu tegen gereduceerd tarief proefglazen, festivalboekjes en festivalmunten bestellen. Met deze korting wil de organisatie op de verwachte drukte anticiperen. Bij eventuele annulering wordt het bedrag teruggestort op de bankrekening. Kijk op facebook.com/RoosendaalsBockbierfestival voor meer informatie.
info@roosendaalsbockbierfestival.nl.

###

- de Bockdown is het eerste collab bier in de geschiedenis van Roosendaal;

Genoemd

Roosendaals Biergilde Roosendaals Bockbier Festival 2020


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur