Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Bier In Beeld LOC Brewery

- Biernieuws -

10 november 2017
CRAFT
Bekijk inhoud

Wat is LOC? Wie zijn LOC? En wat voor bier brouwt LOC? In deze korte film krijg je antwoord op deze vragen en neem je een kijkje in de brouwerij midden in de Tilburgse Spoorzone.

Bier in Beeld
‘Bier in Beeld’ maakt korte filmportretten van brouwers, brouwerijen en bier! Er wordt gesproken over het ontstaan, de achtergrond en de soorten bier, ondersteund met beelden van het bier, de brouwlocatie en passende muziek.

Deze shots worden verweven tot een korte film waarin de sfeer van de brouwerij weergegeven wordt. Het resultaat is niet alleen interessant voor de bierliefhebber, maar ook goede promotie voor de bierbrouwer!

LOC Brewery in beeld
Bekijk hier een film die door ‘Bier in Beeld’ gemaakt is voor de LOC Brewery. Vier brouwers uit Tilburg die ’compromisloos’ bier brouwen met een breed scala aan ingrediënten.

(video link: https://vimeo.com/226108670)

Gratis fotoreportage voor CRAFT leden
Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.bierinbeeld.nl en bekijk de mogelijkheden die ‘Bier in Beeld’ aanbiedt. Als CRAFT lid krijg je een bier/brouwerij-fotoreportage (t.w.v. € 75,-) bij het laten maken van een film. Ideaal voor promotionele doeleinden zoals drukwerk en social media!

Genoemd

LOC Brewery


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur