Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Crowdfund speciale botteling series

T.b.v. een geschikte vullijn voor onze brouwerij in Sommelsdijk.

- Crowdfunding -

22 mei 2020
Brouwerij Solaes
Lees het artikel

€ 100,00

De corona crisis raakt ons ook als kleine brouwerij. Heel veel festivals en evenementen zijn gecanceled, waardoor ons jaar er opeens heel anders uit is gaan zien.

Wij zouden Solaes niet zijn, als we daar geen oplossing voor zouden hebben, maar daarbij hebben we wel jullie hulp hard nodig! Nu is niets voor niets en vragen we niet om het kopen van waardebonnen of iets dergelijks, maar gooien we onze meest bijzondere bieren in de strijd om sterker uit dit gekke jaar te komen.

Wat gaan we doen?
We willen een geschikte vullijn voor onze brouwerij in Sommelsdijk gaan kopen. Hiermee kunnen we dan al onze bieren op fles aan gaan bieden. Tot nu vullen we in Sommelsdijk met name op fust af, omdat we daarmee altijd goed de festivals en evenementen konden bedienen.

Wat hebben we hier voor nodig?
Heel kort: €20.000,- om precies te zijn. Dan kunnen we een Nederlands gebouwde vulmachine kopen en kunnen we ook alle special editions en geslaagde experimenten van onze brouwer aan gaan bieden op fles.

Wat gooien we in de strijd?
Als je het pakket afneemt, dan krijg je exclusieve bottelingen van twee van onze vatgerijpte bieren. Deze bieren hebben we al (hij moet alleen nog in de fles). Te weten:

  • MD 10 bourbon barrel aged: Onze imperial stout voor een jaar gerijpt op bourbon vaten. (4 flessen van 33 cl.) Geleverd zodra de vullijn operationeel is.
  • Kwade Hoek saké quad: Ons nieuwste vlaggenschip gerijpt op heaven hill bourbon vaten. (4 flessen van 33 cl.) Geleverd medio oktober 2020
  • Een exclusief t-shirt (alleen voor crowdfunders) geleverd met de eerste levering bier. GEEF JE MAAT OP IN DE NOTITIES BIJ HET AFREKENEN
  • Een avond te gast op de brouwerij om de eerste botteling in ontvangst te nemen met uitgebreide proeverij en bezichtinging nieuwe vullijn. (van 19:00-00:00 op diverse data zodra de RIVM dat weer toestaat).
  • Naam op de brouwerij muur bij de vullijn (indien gewenst)

Wat kost dat dan?
We bieden het pakket aan voor €100,- per stuk.

Wat als jullie het geld niet bij elkaar krijgen?
Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan storten we je geld weer terug.

Genoemd

Brouwerij Solaes


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur