Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Naeckt in het nieuw

- Persbericht -

20 maart 2024
Naeckte Brouwers

Naeckte Brouwers maken hun groene voornemen waar. Dat doen ze graag in combinatie met de lancering van een nieuwe huisstijl die de overgang naar biologische bierbrouwerij eer aandoet. Het markeert een nieuw hoofdstuk voor de ambachtelijke brouwer. De brouwerij is bekend door het brouwen van kwalitatief hoogwaardige en prijswinnende bieren in traditionele bierstijlen. De groep liefhebbers, evenals hun waardering, groeit en steeds meer enthousiaste bierdrinkers ontdekken de bieren van Naeckte Brouwers.

Sprankelend is de nieuwe huisstijl die de evolutie en de nieuwe identiteit van Naeckte Brouwers in de schijnwerpers zet: het frisse uiterlijk past bij de bloei en groei die de brouwerij de afgelopen jaren heeft meegemaakt en is het begin van een nieuwe periode waarin het groene en biologische voornemen wordt waargemaakt. Een harmonieuze dans tussen traditie en toekomst.

Michel Lagrand van Naeckte Brouwers zegt hierover: “De onthulling van onze nieuwe huisstijl is een mijlpaal voor de brouwerij. Het symboliseert niet alleen onze groei als brouwerij, maar ook onze toewijding aan het creëren van hoogwaardige, biologische bieren en wij zijn trots op onze bijdrage aan de verduurzaming van de bedrijfstak. Wij kunnen niet wachten om onze vernieuwde identiteit te delen.”

De nieuwe huisstijl zal in korte tijd zichtbaar worden door vernieuwde etiketten op alle bieren, online platformen en marketingmaterialen.
……………………………
Naeckte Brouwers Annakerk BV | Amsterdamseweg 22 | 1182 HD Amstelveen | 020 789 5689 |
info@naecktebrouwers.nl | KvK 68692161 | BTW NL857551024B01 | SKAL 110708 | NL-BIO-01

Persbericht van (1)

Naeckte Brouwers


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur