Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Persbericht - Biergildes verzorgen bier & spijs combinaties tijdens HapStap

- Persbericht -

27 april 2023
Roosendaals Biergilde

Roosendaal, donderdag 27 april,

Biergildes verzorgen bier & spijs combinaties tijdens HapStap

Op zaterdag 27 mei, zondag 28 mei en maandag 29 mei verzorgen het Roosendaals Biergilde en het vrouwen biergilde For The Love of Beer diverse bier & spijs combinaties tijdens het HapStap festival in Roosendaal. Ter hoogte van het Wapen van Roosendaal kunnen liefhebbers vanaf 14:00 uur elke dag genieten van Roosendaalse bieren gecombineerd met smakelijke gerechten. Een enkele combinatie kost €6,- en het gehele driegangenmenu bedraagt €15,-.

Tevens kunnen bezoekers bij de stand het Triple Weizenbier de Ont-Moeting bestellen. Dit bier, gebrouwen door het Roosendaals Biercollectief, is per halve doos, 12 flessen, te verkrijgen voor €18,-, inclusief een speciaal proefglas. Een volle doos met 24 flessen is af te halen voor €24,-, met drie proefglazen inbegrepen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/RoosendaalsBiergilde en www.facebook.com/VrouwenBiergildeRoosendaal

Het Roosendaalse Biergilde bestaat uit een groep enthousiaste proevers met als missie kennis te vergaren en deze te delen met liefhebbers binnen en buiten de vereniging. For the Love of Beer is opgericht door een groep vrouwen in Roosendaal. Het gilde is in 2017 opgericht met als doel het genot en de waardering van bier bij vrouwen te bevorderen. De gezamenlijke missie tijdens het HapStap festival is de Roosendaler meer te leren over speciaalbier.

biergildes
De Biergildes zijn aanwezig op het HapStap festival

Genoemd

Roosendaals Biergilde


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur