Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Crowdfunding Bier Internationaal

- Crowdfunding -

september 2020
CrowdAboutNow
Bekijk inhoud

[Foto1]

Hey daar! Wij zijn Floris, Rens en Tijn. Bierliefhebbers en ondernemers. In 2018 richtte Rens en Floris Gaelic Delight op met als missie het beschikbaar maken van bieren uit Ierland in Nederland. Vandaag breiden wij uit. Samen met Tijn, onze webshopspecialist gaan wij er voor zorgen dat speciaalbierbrouwerijen over de hele wereld vertegenwoordigd worden op onze webshop.

[Video: Het Team] 

Wij - Rens, Floris en Tijn - hebben een grote passie voor speciaalbier en ondernemen. Rens en Floris hebben eerder een import/groothandel opgezet; Gaelic Delight. Nu slaan we samen de handen ineen om Bier Internationaal op te zetten. Eerst hebben wij middels Gaelic Delight de mooie bieren uit Ierland beschikbaar gemaakt in Nederland, nu willen wij dit doortrekken naar de hele wereld! Zodat wij menig mede-bierliefhebber mee kunnen nemen op een wereldreis van speciaalbier en alles wat zij te bieden heeft.

Onze Missie

Onze missie is om bier van over heel de wereld beschikbaar te maken voor de consument in Nederland en België. We zullen starten met bieren uit minimaal 25 verschillende landen. Onze missie is om bier uit zo veel mogelijk verschillende landen aan te kunnen bieden aan de Nederlands-belgische bierconsument. Tijdens deze missie hopen we voor talloze kleinere brouwerijen ook een afzetmarkt te creëren. Een missie waar ambacht, passie en eerlijke handel centraal staan.

Onze Visie

Wij geloven in persoonlijk contact en duurzaamheid van relaties (zo werken we ook in Gaelic Delight). Win-Win situaties creëren waarin je iedereen van geluk voorziet is volgens ons de enige manier van lange termijn ondernemen. Mede hierom willen wij uitblinken in service onder andere door middel van gepersonaliseerd aanbod & persoonlijk (Bier-)advies. Beginnende tot gevorderde bierliefhebbers willen wij meenemen op wereldreis van brouwerij naar brouwerij, van bier tot bier. Spelenderwijs jouw favoriete smaaksensatie ontwikkelen.

Waar staan we nu?

In Maart zijn we begonnen met de webshop gaelic-delight.com, een webshop waar wij de Ierse bieren uit onze groothandel verkochten. Mede door jullie enthousiasme en de mooie producten is dit goed uitgepakt. De webshop van Gaelic Delight wordt gerebrand naar Bier Internationaal; bierinternationaal.com. We hebben na meer dan 100 positieve reacties dit besluit genomen om onze missie te verwezenlijken.

Waar gaan we de financiering voor gebruiken?

Minimum doelbedrag - 20K - 100%

  • Voorraad Bier - 10K - ca. 150 bieren van minimaal 25 verschillende landen.
  • Voorraad - Overig 2K - bedrukte verzenddozen, glaswerk, openeners, viltjes, stickers ,etc.
  • Webshop - 2K - ontwikkeling van de webshop.
  • Inventaris - 1K - Stellingkasten webshop, werkplaats.
  • Marketing - 3,5K - Advertentiebudget en promotie.
  • Administratie - 0,5K - Boekhoudingskosten eerste jaar.
  • Onvoorziene - 1K - Buffer om onvoorziene uitdaging het hoofd te kunnen bieden.

Maximum doelbedrag - 40K - 200%

  • Voorraad Bier +10K - met dit bedrag kunnen we dubbel zoveel bieren inkopen uit 40-50 verschillende landen!
  • Marketing +10K - Dit geeft ons de mogelijkheid om vliegend van start te gaan. Hiermee kunnen wij zorgen dat wij nog meer mensen kennis kunnen laten maken met prachtige bieren van Bier Internationaal.

Hoe kun je helpen en wat krijg je ervoor terug

Je kunt ons op twee manieren helpen onze webshop te realiseren:

1) Koop een bierpakket of cadeaubonnen voor de webshop. In ruil voor jou support ontvang je een heerlijke selectie ambachtelijk gebrouwen bieren van over heel de wereld. Deze worden ook nog eens gratis thuisbezorgd zodra de crowdfund campagne succesvol afgrond is.

[Foto2'] 

2) - Het leningdeel is vol - Je kunt een rendement halen op een rentedragende lening van een bedrag naar jouw keuze. Als je 100 euro of meer investeert, ontvang je naast een royaal rentepercentage ook nog leuke extra’s vanuit de webshop. Denk hierbij aan cadeaubonnen of luxe bierpakketten.

Alleen met jou hulp kunnen wij van Bier Internationaal een succes maken. Doe jij mee?

Meer weten?
Je kunt ons ook vinden op Facebook LinkedIn Instagram

€20.422
102% behaald
Minimaal: €20.000
tot maximaal: €40.000
Leningcampagne
110 investeerders
Gemiddelde investering: €185
3% jaarrendement
Deze campagne is succesvol afgerond
Looptijd van de lening: 48 maanden

Beloningen
Groot Wereld Pakket
€1.000 of meer
Ontvang naast je rendement het Groot Wereld Pakket t.w.v. € 95,- met 24 verschillende speciaalbieren uit 24 verschillende landen.

Wereld Pakket
€550 of meer
Ontvang naast je rendement het wereldpakket t.w.v. € 50,- met 12 verschillende speciaalbieren uit 12 verschillende landen.

Cadeaubon € 15,-
€300 of meer
Als dank voor uw investering krijgt u een cadeaubon t.w.v. € 15,- bovenop uw rendement. Deze kunt u ten alle tijden uitgeven op de webshop, ook mogelijk i.c.m. andere kortingen!

Cadeaubon € 10,-
€200 of meer
Als dank voor uw investering krijgt u een cadeaubon t.w.v. € 10,- bovenop uw rendement. Deze kunt u ten alle tijden uitgeven op de webshop, ook mogelijk i.c.m. andere kortingen!

Cadeaubon € 5,-
€100 of meer
Als dank voor uw investering krijgt u een cadeaubon t.w.v. € 5,- bovenop uw rendement. Deze kunt u ten alle tijden uitgeven op de webshop, ook mogelijk i.c.m. andere kortingen!

Genoemd

Bier Internationaal


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur