Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Crowdfunding Two Chefs Brewing

- Crowdfunding -

maart 2016
CrowdAboutNow
Bekijk inhoud

[Foto1]

Investeer in de nieuwe brouwinstallatie van Two Chefs Brewing. Here's to crafty beers!

Lees het verhaal

[video https://vimeo.com/157408535]

De bierrecepten stapelen zich al drie jaar op en zoals het gepassioneerde chefs betaamt willen we om de zoveel tijd een nieuwe kaart. Vernieuwende recepten creëren, werken met gevarieerde ingrediënten, verrassende bieren brouwen en steeds weer een nieuw menu presenteren, is waar wij als chefs voor gaan en van genieten. Dit gaan we vanaf nu zelf op grote schaal doen. Dit kan met onze eigen brouwinstallatie in ons nieuwe pand!

Om de brouwinstallatie draaiend te krijgen hebben we de hulp van investeerders nodig, jullie dus. Tegenover jouw investering staat, naast onze eeuwige dankbaarheid, een mooi rendement van 22,5% over vijf jaar. Daar bovenop hebben we nog andere leuke beloningen in de vorm van bier en plezier! Wij hebben enorm veel zin in deze te gekke uitdaging en gaan dit samen met jullie realiseren!

[Foto2: ontbreekt]

Two Chefs Brewing
Wij zijn Two Chefs Brewing, een brouwerij uit Amsterdam. In 2013 hebben wij, Sanne en Martijn, ons eigen biermerk opgericht. Vanaf dat moment roerden we wekelijks thuis in de pannen om zoveel mogelijk te experimenteren met verschillende ingrediënten en smaken.

In 2013 hebben wij voor het eerst bier in de ketels van andere brouwerijen in binnen- en buitenland gebrouwen. Het allereerste bier was de Green Bullet, een IPA. Inmiddels zijn we vele bieren verder en kan je ons bier zowel in Nederland als over de grens vinden. In Amsterdam is Two Chefs in bijna 300 locaties in horeca en retail beschikbaar en ons bier wordt door verschillende distributeurs internationaal bezorgd. Bekijk onze beerfinder op www.twochefsbrewing.com voor alle locaties!

Even wat cijfers
In 2013 hebben we 5000 liter bier verkocht, daarna is het snel gegaan:
2014: 44.000 liter
2015: 150.000 liter
2016: 500.000 liter

En in 2017-2018 gaan we doorgroeien naar een productie van 1.000.000 liter.

Wij houden van veel smaak, kleur en plezier. Dit vind je dan ook altijd terug in Two Chefs bier, onze labels en in het karakter van Two Chefs Brewing. Wij steken graag onze tong uit naar het bekende, met aparte ingrediënten, meer hop en sowieso hoog op smaak.

[Foto3: ontbreekt]

In de afgelopen drie jaar is de selectie van bier uitgegroeid tot zes vaste bieren en vele specials, waaronder de Green Bullet IPA, Funky Falcon Pale Ale, Tropical Ralphie Weizen, Howling Wolf Imperial Porter en Dirty Katarina Russian Imperial Stout. Maar, dit is wat ons betreft nog lang niet genoeg! Het is nu tijd voor de volgende stap; een eigen grote brouwinstallatie in ons nieuwe pand. De installatie is nodig om aan de groeiende vraag naar Two Chefs Brewing te kunnen blijven voldoen, en om flexibeler te worden door volledig los te gaan met smaken en ingrediënten om nog meer bijzondere bieren voor jullie te brouwen.

De brouwerij, installatie, vergistingstanks en bottellijn
Jullie investering zal gebruikt gaan worden om de brouwinstallatie te bekostigen. In onze nieuwe loods in het Amsterdams Westelijk havengebied komen een 3500 liter-brouwinstallatie en genoeg vergistingstanks om de geplande opschaling/onze plannen waar te maken. Ook komt er een vulmachine om alle bieren op fles en fust af te kunnen vullen.

Dit alles willen we heel graag samen met jullie doen! Met jullie hulp kunnen we van Two Chefs Brewing een brouwerij maken met een nog creatiever en uitdagender assortiment van bieren!

[Foto4: ontbreekt]

Financieringsbehoefte
De financiering gebruiken we als volgt:

Bij het behalen van 100% en dus € 150.000,- kunnen we de volgende zaken voor elkaar krijgen:

  • 35 hl Brouwinstallatie en toebehoren
  • 12 Vergistingstanks
  • Fusten vulmachine

Als we daarna doorgaan tot 200% en in totaal € 300.000,- gaan crowdfunden vullen we bovenstaande aan met:

  • Vulmachine om bierflessen te vullen
  • Verbouwing nieuwe pand
  • Eerste houten vaten voor barrel-aging

Looptijd en rendement
Two Chefs Brewing is een winstgevend bedrijf met een flinke groeiverwachting. Op je investering krijg je een rendement van 4,5% procent per jaar bij een looptijd van vijf jaar. Dit is een rendement van 22,5% over de gehele looptijd. Na vijf jaar heb jij je volledige investering weer terug. Naast de rente bieden we uiteraard nog allerlei andere beloningen bij verschillende investeringsbedragen. Denk hierbij aan je naam op een van de vergistingstanks of jouw eigen bier die we op de markt gaan brengen. Wanneer de installatie in gebruik is, word je natuurlijk uitgenodigd om het eerste bier uit de nieuwe brouwinstallatie te komen proeven!

Per kwartaal brengen wij jullie op de hoogte van onze vorderingen en resultaten en jaarlijks zijn jullie van harte welkom zijn op de investeerdersdag.

De lening wordt in vier gelijke delen inclusief rendement terugbetaald, verdeeld over vier jaar met een totaalrendement van 22,5%. De eerste aflossing vindt plaats op 02/06/2018. Investeer je bijvoorbeeld € 1000 dan krijg je in totaal € 1225 terug. Het schema ziet er dan als volgt uit:
02/06/2018: € 306,25
02/06/2019: € 306,25
02/06/2020: € 306,25
02/06/2021: € 306,25

Wil jij samen met ons van Two Chefs Brewing een nog groter succes maken, investeer dan nu! Check onze website of facebook voor meer informatie of stuur een email naar info@twochefsbrewing.com. Met jullie hulp kunnen we onze passie en liefde voor mooi bier naar het volgende niveau tillen!
www.twochefsbrewing.com
www.facebook.com/twochefsbrewing
www.instagram.com/twochefsbrewing

€ 300.000
200% behaald

Minimaal:
€ 150.000
tot maximaal: € 300.000

Leningcampagne


210 investeerders
Gemiddelde investering: € 1.428
22.5% totaalrendement
4,5% nominaal jaarrendement
Deze campagne is succesvol afgerond

Looptijd van de lening: 60 maanden

Beloningen

€ 15.000 of meer
Een bier met jouw naam op Two Chefs-wijze gebrouwen in onze nieuwe brouwerij + de brouwdag meemaken wanneer jouw bier wordt gebrouwen met een feestelijke afsluiting!En genoeg van jouw bier(100 liter) thuis wanneer het klaar is! Daarnaast vier je samen met ons het behalen van ons doel tijdens de opening waar het eerste bier van ons is!

€ 15.000 of meer
Elf fusten voor niets nada noppes! Daarnaast vier je samen met ons het behalen van ons doel tijdens de opening waar het eerste bier van ons is!

€5.000 of meer
Drie fusten voor noppes! Daarnaast vier je samen met ons het behalen van ons doel tijdens de opening waar het eerste bier van ons is!

€5.000 of meer
Jouw naam wordt op Two Chefs-wijze vereeuwigd op een vergistingtank + een proeverij voor 5 personen in de brouwerij. Daarnaast vier je samen met ons het behalen van ons doel tijdens de opening waar het eerste bier van ons is!

€2.500 of meer
Vereeuwigd op onze muur in de brouwerij met naam en twee sixpacks van het eerste bier uit de ketels + T-shirt. Daarnaast vier je samen met ons het behalen van ons doel tijdens de opening waar het eerste bier van ons is! – Mogelijkheid bestaat om deze perk al eerder op te halen met een selectie uit onze huidige bieren voor het einde van de crowdfundingcampagne.

€500 of meer
Sixpack van het eerste bier uit de ketels + T-shirt. Daarnaast vier je samen met ons het behalen van ons doel tijdens de opening waar het eerste bier van ons is! – Mogelijkheid bestaat om deze perk al eerder op te halen met een selectie uit onze huidige bieren voor het einde van de crowdfundingcampagne.

€250 of meer
Je krijgt een sixpack van het eerste bier uit de nieuwe ketels. Daarnaast vier je samen met ons het behalen van ons doel tijdens de opening waar het eerste bier van ons is! -Mogelijkheid bestaat om deze perk al eerder op te halen met een selectie uit onze huidige bieren voor het einde van de crowdfundingcampagne.

Genoemd

Two Chefs Brewing


 Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop!

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur