Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Roosendaals Biergilde organiseert Kampioenschap Blind Bier Proeven

- Persbericht -

17 april 2022
Roosendaals Biergilde

Roosendaal, zondag 17 april 2022,

Het Roosendaals Biergilde organiseert op zaterdag 14 mei 2022 het Roosendaals Kampioenschap Blind Bier Proeven in café de Sjoes. Vanaf 14.00 uur mogen 48 deelnemers onder het genot van hapjes vijf speciaalbieren blindproeven. De winnaar ontvangt de titel van kampioen en een smaakvolle prijs. Aanmelden kan tot 7 mei via info@roosendaalsbiergilde.nl. De kosten bedragen €20,-.

De bieren zijn uitgekozen door Ivo Tak, de kampioen van vorig jaar, en staan op de kaart van de Sjoes. Indien meerdere personen hetzelfde aantal bieren goed geraden hebben, volgt een barrage. Om 17:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. De winnaar mag tevens meedenken over de volgende editie van het kampioenschap.

Het Roosendaals Biergilde bestaat uit een enthousiaste groep proevers. Haar missie is kennis vergaren over bier en deze niet alleen te delen met de leden, maar ook met liefhebbers buiten het Gilde. Bezoek https://facebook.com/RoosendaalsBiergilde om op de hoogte te blijven van de bieractiviteiten in Roosendaal.

Persbericht van (1)

Roosendaals Biergilde


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur