Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Crowdfunding - Boek - Rondje Utregs Bier

- Crowdfunding -

2021
voordekunst
Lees het artikel

Hoera!! Josefiene Degenaar - Rondje Utregs Bier is geslaagd!

Dankzij 81 donaties die samen € 4.640 opleverden voor Josefiene Degenaar.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Josefiene Degenaar
Fotograaf

[Video/Foto1]

4.640
van € 5.000
78 donateurs
92% SUCCESVOL

Het verhaal

HOU JIJ OOK VAN BIER? DONEER DAN NU EN HELP MIJ DIT FOTOBOEK OVER UTREGSE BIERBROUWERS TE REALISEREN!

[Foto2: Cover boek]

RONDJE UTREGS BIER

Mijn project
De tijd dat je maar een paar verschillende biermerken had is al lang voorbij. Er worden ongelofelijk veel lekkere biertjes gemaakt. Door hele professionele brouwers, maar ook door thuisbrouwers die dit vanuit hun huis of schuurtje doen. Alleen al in de provincie Utrecht zijn dat er meer dan 30. Zij praten allemaal met passie over het bier dat zij brouwen. En ze maken heerlijk bier. En ik kan het weten, want ik heb al heel veel biertjes geproefd.

Ik ben bezig met een fotoserie over al deze brouwers en maak daar een boek van. Het boek geeft een kijkje in de ketel van 33 brouwers in de provincie Utrecht. Je vindt in het boek veel foto’s en iedere brouwer vertelt zijn eigen verhaal. Je komt ook te weten waar je de biertjes kunt kopen.
Wist jij dat er brouwers zijn die hun eigen hop kweken, of regenwater gebruiken voor het maken van bier?
Of dat er brouwers zijn met een prachtig terras waar je lekker kunt zitten en ook nog eens hun heerlijke biertjes kan drinken.

Over mij, Josefiene Degenaar
Mijn naam is Josefiene Degenaar en ik woon in Utrecht. Ik ben slechthorend, kan dus niet goed horen, maar des te beter zien. Daarom ben ik fotograaf geworden.
Ik heb fotografie gestudeerd aan de Fotovakschool en de Fotoacademie in Amsterdam.
En…ik hou van bier. Daarom vind ik het erg leuk om met dit project bezig te zijn en een boek te maken. Verder ben ik onder meer actief in de concert fotografie. Je kunt mijn werk zien op www.concertfotokopen.nl en www.JDfoto.nl.
Instagram : JosefieneDegenaarFotografie
Facebook: JosefieneDegenaarFotografie

Ik heb jouw hulp nodig
Ik hoop dat je me wilt steunen zodat ik mijn boek kan maken. Ik ga het geld gebruiken voor de kosten van het ontwerp, de lay-out en het drukken van het boek.
Ben jij ook een bierliefhebber? Steun dan mijn project. Dat zou ik super vinden!
Ik hoop dat ik het boek nog voor de kerst kan uitbrengen, een mooi cadeau voor onder de boom.

Wat krijg je van mij?
Ik ben blij met iedere bijdrage! Je kunt ervoor kiezen iets van mij terug te krijgen.
Hieronder een impressie van de verschillende tegenprestaties voor je donatie. Je vindt de verschillende opties ook aan de zijkant. Als je liever een andere combinatie wilt, kun je me dat laten weten. Mijn contactgegevens vind je op mijn websites.

Als je mij met een bedrag van minimaal € 25 steunt krijg je een print naar keuze van één van de foto's uit het boek (A4 formaat).

Als je mij met een bedrag van minimaal € 40 steunt krijg je één boek.

Als je mij met een bedrag van minimaal € 75 steunt krijg je twee boeken en een print naar keuze van één van de foto's uit het boek (A4 formaat).

Als je mij met een bedrag van minimaal € 100 steunt dan ben je een top donateur en krijg je twee boeken, een print naar keuze van één van de foto's uit het boek (A4 formaat) & 2 Utregse biertjes.

Looptijd crowdfunding :
De crowdfunding voor mijn project duurt tot 25 december. 

[Foto3] [Foto4]

Hoera!
Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

€ 40 of meer
één boek
Als je mij met een bedrag van minimaal € 40 steunt krijg je één boek.
jan 2022 verwachte levertijd

€ 25 of meer
één print
Als je mij met een bedrag van minimaal € 25 steunt krijg je een print naar keuze van één van de foto's uit het boek (A4 formaat)

€ 55 of meer
Deze kans mag je niet missen! Een unieke samenwerking met Utrecht Craft Beer Tours.
Als je mij met een bedrag van € 55 steunt krijg je een selfguided tour van Utrecht Craft Beer Tours + 1 boek Met The Self Guided Utrecht Craft Beer Tour proef je verse lokale Utrechtse bieren, ontdek je de nieuwste Utrechtse hopspots en leer je over het brouwproces en de verhalen achter de lokale (micro)brouwerijen. Dit alles op een zeer Hollandse en leuke manier: met de fiets door Utrecht! De Utrecht Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Utrecht. Tijdens de gidsloze fietstour ga je zelf met de fiets op pad en bezoek je tot drie verschillende craft beer locaties. Kort voor de start van je tour ontvang je alle benodigde informatie (stempelkaart, route, etc). De focus tijdens deze tour ligt op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Verschillende biersoorten zullen aan de orde komen. Denk hierbij aan Pale Ales, IPA’s, Stouts, Porters, tarwebier of experimentals. Tijdens de tour proef je tot wel zeven proefglazen van lokale ambachtelijke bieren, op twee of drie unieke locaties. https://www.utrechtcraftbeertours.com/bier-tours-the-guideless-tour/

€ 75 of meer
2 boeken
Als je mij met een bedrag van minimaal € 75 steunt krijg je twee boeken.

€ 100 of meer
Top donateur
Als je mij met een bedrag van minimaal € 100 steunt dan ben je een top donateur en krijg je twee boeken, een print naar keuze van één van de foto's uit het boek (A4 formaat) & 2 Utregse biertjes.

Geen tegenprestatie
Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur