Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Persbericht - Groots bierfestival in de Bovenkerk in Kampen

- Persbericht -

januari 2022
Biergilde van Campen

Zaterdag 28 mei 2022 is er in de Bovenkerk in Kampen een Speciaalbier Festival. Brouwers uit heel Nederland en alle brouwers uit Kampen zullen er zijn om hun bieren te laten proeven. Naast heel veel verschillende bieren staat foodpairing centraal. Een aantal Kamper ondernemers en winkeliers staan er met allerlei verschillende hapjes die passen bij verschillende bieren. Om iedereen een beetje op weg te helpen is er een festivalboekje met daarin de hapjes en bieren die heel goed bij elkaar passen. Uiteraard kun je ook zelf op ontdekkingsreis tussen al die bieren en zoek je naar de beste combinaties. 

Het festival wordt georganiseerd door het Biergilde van Campen. Het Biergilde is opgericht in 2019 en is sindsdien zeer actief met proeverijen waar diverse Nederlandse brouwers hun bieren laten proeven. En dan nu een festival, Bierfestival Kampen. Als locatie is er gekozen voor een prachtig historisch gebouw, de Bovenkerk. Dit gebouw, met zijn oorsprong in de 12e eeuw, is een hele mooie plek om te genieten van een mooi bier met een bijpassend hapje. De deuren gaan zaterdag 28 mei 2022 om 14.00 uur open, het festival duurt tot 22.00 uur. Bekijk de website www.bierfestivalkampen.nl voor alle informatie over de brouwers, de bieren en de hapjes.

Early Bird tickets zijn tot en met 31 januari 2022 online te koop tegen een gereduceerd tarief. Daarna start de reguliere verkoop. Tickets zijn te koop via www.bierfestivalkampen.nl. Tickets zijn inclusief een uniek proefglas, twee munten en het festivalboekje.

Noteer het Bierfestival Kampen in je agenda en koop nu al je ticket.

Tot zaterdag 28 mei 2022, proost!

Biergilde van Campen

Genoemd

Bierfestival Kampen 2022 Biergilde van Campen


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur