Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Op deze pagina kunt u zoeken. Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, DVDs, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Crowdfunding Mout & Stout

- Crowdfunding -

mei 2021
Mout & Stout
Lees het artikel

Help jij ons om van Mout & Stout de leukste speciaalbierwinkel van Alphen aan den Rijn en omgeving te maken? Doe dan mee aan onze crowdfunding en ontvang leuke extra’s!
Meer lezen over Mout & Stout, de plannen en de mensen erachter? Klik dan hier.

Investeren kan op de volgende manieren:
(mogelijkheden worden nog aangevuld)

Word vriend!
Vanaf 50 euro
Iedereen die een bedrag van 50 euro of meer doneert mag zich vriend van Mout & Stout noemen en is welkom op het corona-proof openingsfeestje, inclusief hapje en drankje. Elke maand worden een aantal vrienden uitgeloot, zij ontvangen op dat moment een cheque twv 52,50 euro, te besteden in de winkel. Dit mag in één keer, maar ook in delen. Het is dus aan jou hoe je je krediet besteed! Investeren = gegarandeerd krediet.

Vriend worden? Klik hier!

Ambassadeur
Voor 250 euro ben je ambassadeur van Mout & Stout. Als ambassadeur krijg je een VIP pas, waarmee de houder 10% korting krijgt op het hele assortiment van Mout & Stout gedurende 1 jaar vanaf de opening van de winkel. Je bepaalt dus zelf je rendement! De pas wordt gepersonaliseerd en is niet overdraagbaar. Dat is nog niet alles; je bent natuurlijk ook welkom op het openingsfeestje.

Ambassadeur worden? Klik hier!

Partner
Vanaf 1.000 euro ben je partner van de Mout en Stout winkel in Alphen a/d Rijn. Als partner ben je vanzelfsprekend welkom op het openingsfeestje. Verder ontvang je 4% rente in geld, per jaar uitbetaald of 10% rente in bier uitbetaald. Je mag dit jaarlijks zelf kiezen. Na 1 jaar beginnen we met aflossen. Jaarlijks wordt er 20% afgelost.

Partner worden? Klik hier!

Vragen, opmerkingen of andere voorstellen? Neem dan contact met ons op via alphen@moutenstout.nl. Wij nemen dan contact met je op voor de rest!
Alle vrienden, ambassadeurs en partners worden tevens vermeld op een mooie plek in de winkel.

Persbericht van (1)

Mout & Stout


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur