Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Wordt jij één van de nieuwe mede-eigenaren van Frontaal?

- Persbericht -

12 mei 2021
Brouwerij Frontaal

In de afgelopen drie jaar hebben wij onze crowdfundingcampagnes met een enorm succes afgerond. In totaal haalden wij € 1.200.000 euro op en werden ruim 900 mensen aandeelhouder van brouwerij Frontaal!

In het afgelopen jaar hebben wij niet stil gezeten. We hebben een viertal vergistingtanks bij geplaatst. Sinds eerder dit jaar is onze beerclub live gegaan waar nu ruim 500 leden maandelijks onze bieren op hun stoep krijgen.

We zijn inmiddels met twintig man sterk bij Frontaal. De productie draait momenteel op volle toeren. Ook de vraag naar onze blikken is sterk aan het toenemen. Het is dus tijd voor Frontaal om nog verder te groeien!

[Foto]

Toekomstplannen

Mede dankzij onze enthousiaste aandeelhouders zijn we het afgelopen jaren weer flink gegroeid, daarom willen we de brouwerij verder uitbreiden. Om dat te realiseren geven we opnieuw aandelen uit.

We gaan verhuizen naar een nieuw pand, met een nieuwe brouwinstallatie en afvullijn om aan de vraag naar ons bier te blijven voldoen. We hebben een plek gevonden en de intentieverklaring ligt er. Om dit allemaal te realiseren is er een investeringsbehoefte van € 5.000.000,00. Hiermee gaan we de grootste crowdfundingscampagne van Nederland draaien. Daar kan jij aan meedoen!

In het onderstaande formulier kun je je gegevens achterlaten. Zodra het zo ver is, sturen we de prospectus naar je op en we geven je de komende tijd updates over de crowdfunding. Ook geven we je dan de kans om als één van de eerste certificaten te kunnen (bij)kopen.

Registreer je hier!

Genoemd

Frontaal Brewing Company


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur