Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Bredase brouwerij lanceert grootste crowdfundingcampagne van Nederland

- Persbericht -

12 mei 2021
Brouwerij Frontaal

Breda – 12 mei 2021. Brouwerij Frontaal uit Breda lanceert dit najaar de grootste crowdfundingcampagne van Nederland. €5.000.000 is het streefbedrag voor de investering in een nieuwe locatie voor de brouwerij en het brouwcafé.

In de afgelopen jaren heeft Brouwerij Frontaal al drie crowdfundingcampagnes met een enorm succes afgerond. In totaal werd er € 1.200.000 opgehaald en werden ruim 900 mensen aandeelhouder van brouwerij Frontaal.

Na drie succesvolle crowdfundingcampagnes in 2018 en 2019 biedt Brouwerij Frontaal opnieuw investeerders de kans om mede-eigenaar te worden van de brouwerij. Oprichter en eigenaar Roel Buckens: "We gaan verhuizen naar een nieuw pand, met een nieuwe brouwinstallatie en afvullijn om aan de vraag naar ons bier te blijven voldoen. De productie draait momenteel op volle toeren en de vraag blijft alleen maar toenemen. We willen een serieuze stap maken. We groeien hard en moeten onze productielijn daarop aanpassen. Dat kan natuurlijk door geld te lenen/werven/verkrijgen via crowdfunding, maar we hebben bewust gekozen voor het uitgeven van aandelen. Het geeft aan hoe serieus we dit aanpakken. We willen investeerders betrekken bij het succes van onze brouwerij. We bieden uitstekende financiële vooruitzichten en daarnaast is het natuurlijk erg leuk om mede-eigenaar te zijn van een brouwerij."
Naast de verkoop in horeca en Retail heeft Frontaal een eigen Beerclub. Ruim 500 bierliefhebbers krijgen maandelijks een pakket verse bieren op de stoep.

Prospectus
De brouwerij stelt later deze maand een prospectus beschikbaar waarin alle financiële details worden beschreven. In totaal wil de brouwer minimaal €5.000.000 ophalen. Brouwerij Frontaal gaat zich vestigen in een nieuwbouwpand in Breda Noord.

Geïnteresseerden kunnen hun gegevens nu al achter laten om zo als eerste de kans te krijgen om aandelen te kopen via: https://i3l3ib5ee9w.typeform.com/to/UToNEH4W

Genoemd

Frontaal Brewing Company


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur