Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Hier vindt u een overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, etc. relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Achter de schermen bij Batavialand: de Bierbrouwerij

- Biernieuws -

12 mei 2020
FlevoPost
Bekijk inhoud

[Foto: (© Batavialand)]

Lelystad - Batavialand in Lelystad is dicht in verband met de coronamaatregelen. Daarom biedt het museum nu een kijkje achter de schermen via filmpjes. Vandaag deel 20.
In deze videoserie laat Batavialand zich van een andere kant zien. Achter de schermen van het museum krijg je dingen te zien die je normaal niet kunt zien of kan weten.

Wist je dat er ook een bierbrouwerij op de werf zit? Brouwerij Praght maakt heerlijk Flevolands speciaalbier. Ook kun je hier zien hoe het oude ambacht van bierbrouwen wordt uitgeoefend. Wim geeft je alvast een sneak peak in de video.


Achter de schermen bij ... de Bierbrouwerij, 6 mei 2020, Batavialand
In deze video serie laten we Batavialand van een andere kant zien! We gaan achter de schermen van het museum en laten je dingen zien die je normaal niet kunt zien of kan weten. Wist je dat er ook een bierbrouwerij op de werf zit? Brouwerij Praght maakt heerlijk Flevolands speciaalbier. Ook kun je hier zien hoe het oude ambacht van bierbrouwen wordt uitgeoefend. Wim geeft je alvast een sneak peak in de video.

Genoemd

Brouwerij Praght Lelystad


 Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop!

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur