Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierliteratuur

Overzicht van boeken, tijdschriften, artikelen, biernieuws, et cetera relevant voor de Nederlandse Biercultuur.

Bier & Food

- Boek -

Tekst, receptuur en bereiding: Puck Kerkhoven, Redfox Media
2015
Xander Uitgevers BV, Amsterdam
ISBN: 9789401604147
Taal: Nederlands
Focus: koken
Pagina's: 198

Proeven, koken en combineren met bier én food
Speciaalbier is er in alle soorten, kleuren en smaken. Licht en fris, bitter, vol en rond, hartig, romig en zelfs zoet. Door de enorme diversiteit is bier een ideale drank om eindeloos mee te experimenteren en combineren. Bij iedere biersoort past weer een andere lekkernij.

In Bier & Food vind je alles over de mooiste speciaalbieren en de lekkerste gerechten. Culinair expert Puck Kerkhoven leidt je langs talloze biersoorten, bierfeiten, biercafés, brouwerijen en proeflokalen. Dat niet alleen, Puck geeft je ook heerlijke recepten mét bieradvies.

Ontdek en proef alle verschillende biertypes en word zo in een mum van tijd een bierexpert!

Personen (1)

Puck Kerkhoven


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur