Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Info voor pers en wetenschap

Op deze website is veel (statistische) informatie beschikbaar over de Nederlandse bierwereld. Deze info is vrij toegankelijk voor pers en wetenschap mits aan bronvermelding wordt gedaan (Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur / nederlandsebiercultuur.nl). Met enige regelmaat worden wij benaderd door vertegenwoordigers van pers en wetenschappelijke instanties met extra vragen.

Mocht bepaalde informatie niet direct gevonden kunnen worden of überhaupt niet direct beschikbaar zijn op onze website, neem dan telefonisch contact met ons op (Jan Ausems, 06-13255615) of mail ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Afhankelijk van het doel van het informatieverzoek kunnen wij de gevraagde informatie leveren, hierbij rekening houdend met de beperkingen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ons oplegt. Afhankelijk van de complexiteit van de vraag (genereren van tabellen, grafieken of anderszins) kan het voorkomen dat er in overleg afspraken worden gemaakt over een kleine bijdrage in de kosten en steun aan onze stichting.

Voor interviews zijn wij vanzelfsprekend ook beschikbaar. Neem telefonisch (Jan Ausems, 06-13255615) contact met ons op om de wensen te bespreken.

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur