Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Personen

Maarten Blokdijk

Maarten Blokdijk is eigenaar van Cloudfaction, Internetspecialisten.

Cloudfaction ontzorgt je online. Wij zorgen voor een goede online aanwezigheid, en dat doen we door jarenlange ervaring. Wij werken voor een divers klantenbestand, van zzp'ers die beginnen met hun online aanwezigheid, tot landelijke pati├źntenorganisaties. Allemaal hebben ze dezelfde wens: Online moet in orde zijn.

Cloudfaction zorgt ervoor dat online in orde is. Als het gaat om ontwerp, usability, hosting, security, email, nieuwsbrieven, social, dan kun je met ons verder. Wij geven advies, helpen met het ontwikkelen van jouw bedrijf en nemen zonder angst samen de volgende stap. Wij zitten bovenop alle nieuwe ontwikkelingen en geven daar waar nodig op voorhand advies.

Een duidelijke voorkeur voor Joomla! als CMS, maar zeker ook thuis in Wordpress. Kortom, een breed scala aan kennis om jouw online in orde te laten zijn.

De ICT van de Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is sinds 2023 in handen van Cloudfaction, Internetspecialisten. Maarten Blokdijk verzorgt het technisch beheer en hosting van de website.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

006778-20231027122616-maarten-blokdijk.jpeg

© 2023 Maarten Blokdijk

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur