Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Brouwerij Fusie

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2023

Etiketten: Bieretiketten.nl
Externe Links: Facebook Instagram LinkedIn Ratebeer Spotify Untappd Webshop Website

KvK-registratie: Fusie Leiden B.V. (85729930)

- Webshop voor online verkoop

Contactgegevens

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: ​071-2032361
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Zijlbaan 17
2352 BN Leiderdorp

Bezoekmogelijkheden

Bezoek niet mogelijk

Aangesloten bij

CRAFT

Geschiedenis

De brouwerij schrijft op haar website over de brouwerij:

#BrouwerijFusie: Een Nieuwe Blik op Bier

Brouwerij Fusie is meer dan alleen een naam – het is een belofte van verbinding, vriendschap en het ontdekken van nieuwe smaken.

Wij zijn van mening dat bier meer is dan alleen een drankje. Het is een brug die mensen met elkaar verbindt, een katalysator voor gesprekken en een bron van plezier en vreugde. In een wereld die steeds meer wordt gedomineerd door digitalisering en stress, willen we de waarde van écht sociaal contact opnieuw benadrukken.

Ons verhaal begint met een eenvoudige overtuiging: de nood zaak om het leven volledig te omarmen. De oprichters van Brouwerij Fusie, geboren uit vriendschap en de behoefte aan vrijheid, geloven sterk in de kracht van het samenbrengen van mensen. Ons doel is om mensen te inspireren, te entertainen, bruggen te bouwen en begrip te kweken. We willen de wereld een beetje beter maken, één biertje tegelijk.

De Kracht van Bier

Bier is al eeuwen lang een middel dat mensen samen brengt. Of het nu gaat om een gezellige avond met vrienden of een viering vaneen speciale gebeurtenis, bier is altijd aanwezig als een stille maar krachtige getuige van de menselijke verbinding. Bier is niet alleen heerlijk, maar biedt ook een platform voor diepgaande gesprekken en het delen van ervaringen.

Bij Brouwerij Fusie zijn we gedreven door nieuwsgierigheid en een diepe liefde voor bier. We zijn op een ontdekkingsreis om nieuwe smaken te creëren en te ontdekken, en om het bierlandschap te verrijken met onze unieke creaties. We geloven dat bier meer is dan alleen een drankje om te nuttigen. Het is een filosofie, een boodschap, een manier van leven.

#DeFusieBieren:
Een Samenspel van Digital Art, Muziek en Sociale Interactie

Onze filosofie komt tot uiting in onze Fusie Bieren. Geïnspireerd door de drie pijlers van Digital Art, muziek en sociale interactie, hebben we een reeks unieke bieren gecreëerd die bedoeld zijn om van te genieten terwijl je luistert naar onze zorgvuldig samengestelde afspeellijsten.

Elk Fusie Bier is een eerbetoon aan een specifiek muzieknummer, weerspiegeld in de naam en de smaak van het bier. Van het rijke, mysterieuze “Golden Brown” dat herinnert aan de warme tonen van een gouden zonsondergang, tot het zachte maar verrassende karakter van de “Blonde Animal”, onze bieren nodigen je uit om achterover te leunen, te genieten en je te laten inspireren.

Daarnaast hebben we ook “Three Little Birds”, een bier dat de relaxte sfeer van reggae belichaamt, en als uitbreiding op het assortiment in het eerst volgende voorjaarsseizoen hebben we een verfrissend voorjaarsbier dat je meeneemt op een spannende reis van smaakontdekking. Elk van deze bieren wordt vergezeld van een unieke Spotify afspeellijst, ontworpen om de beleving van het bier te verrijken en te versterken.

Tot Slot

Bij Brouwerij Fusie draait alles om het creëren van unieke ervaringen en het verrijken van sociale interacties. Voor ons is het vanzelfsprekend dat het bier van hoogstaande kwaliteit is en om die reden zijn #DeFusieBieren altijd Belgisch gebrouwen bier, volgens ons eigen Nederlandse recept. We nodigen je uit om met ons mee te doen op deze reis, om onze bieren te proeven en te genieten van de muziek, de gesprekken en natuurlijk, van elkaar. Proost!

Eigenaren

(2023-heden)

Bieren (3)

Regulier assortiment

Blond Animal Golden Brown Three Little Birds

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur