Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Happy New Beer 2023

Bierevenement

Bierfestival

7 januari 2023

+Google Agenda

Georganiseerd door: De Bierverbinding

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Noord-Holland

Locatie

@Cultuurkoepel
Heiloo

...meer bierevenementen...

Informatie

zaterdag 7 januari 2023 van 14.00 - 20.00 uur

Het eerste bierfestival van het jaar! Na een rumoerige periode kan het bierfestival Happy New Beer! weer op de eerste zaterdag van het jaar plaatsvinden. De ruimte in Cultuurkoepel Heiloo wordt ingericht als een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplaats voor elke bierliefhebber! Na de champagnetoost op de eerste dag des jaars kan men elkaar hier een gelukkig nieuwjaar wensen met een glas bier naar keuze in de hand. Aan weerszijden van de zaal staan er Noord-Hollandse brouwerijen klaar om jou in het speciale festivalglas van een bier uit hun assortiment te voorzien. Alle brouwerijen en bieren staan in het bijbehorende festivalboekje vermeld. De winnaar van het meest gewaardeerde bier van het festival van 2022, K.E.G.S. met de Weizen Primal Blue, is aanwezig en verder is het nog even spannend.

Om 15.00 uur krijgt elke brouwer een minuut de tijd om zijn of haar brouwerij en/of een nieuw bier te promoten. Het motto ‘neem je eigen borrelhapjes mee’ wordt weer prominent op de tafels tentoongespreid.

In het festivalboekje wordt een lijst opgenomen met een deel van de op het festival aanwezige bieren, waarop je als bezoeker aan kunt geven welk bier je het beste waardeert. Het meest gekozen bier is een jaar lang in de Cultuurkoepel en in het naastgelegen restaurant Keuken met Karakter verkrijgbaar. Uit de formulieren waar het winnende bier op gekozen is wordt een prijswinnaar getrokken. Die persoon ontvangt een bierpakket en twee kaartjes voor een voorstelling in de Cultuurkoepel naar keuze

Kosten

Starterspakket met festivalboekje en glas: € 8,00
Starterspakket met festivalboekje, glas en 4 munten: € 20,00
Starterspakket met festivalboekje, glas en 8 munten: € 32,00
Losse munten: € 3,00

Een munt is goed voor 20 cl van bieren tot 7% alcohol of 15 cl voor bieren van 7% of hoger.

Indien je door omstandigheden het festival toch niet bij kunt wonen, kunnen aangeschafte entreebewijzen tot en met 31 december 2022 kosteloos gerestitueerd worden. Daarna is annulering niet meer mogelijk.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur