Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierwandeling door Rotterdam exclusief voor Beer Geeks 2022

Bierevenement

Bierwandeling

15 oktober 2022

Georganiseerd door:

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Zuid-Holland

Locatie

@centrum
Rotterdam

...meer bierevenementen...

Informatie

zaterdag 15 oktober 2022 van 13.00 - 

Exclusief voor de Beer Geeks wordt deze bierwandeling door Rotterdam georganiseerd naar aanleiding van iemand die enthousiast "Rotterdam" riep toen er bij de eerste editie in Utrecht de vraag kwam "Waar is de volgende?"

Je zou kunnen zeggen dat de Beer Geeks nu qua thema in de Havens zitten.

Voor het programma worden er 2 groepen van maximaal 20 personen gemaakt.

Deel 1:
Verzamelen voor het Witte Huis aan de Oude Haven. De vroege vogels (20 stuks) gaan gelijk door naar Tropicana om daar om 13.00 uur te beginnen aan een brouwerijtour. De 20 anderen beginnen bij de bar in het Witte Huis. Na een half uur is er een wissel. Uiteraard wordt de dorst hier gelest.

Deel 2: (ca. 5.5 km)
Delfshaven. Op bezoek bij Stadsbrouwerij De Pelgrim in de historische haven. Na een ruim uur wandelen staat er een vol glas te wachten om daarna nog 2 proefglazen te mogen uitkiezen.

Deel 3/4: (ca. 2.5 km)
Het oorspronkelijke idee was een bezoek aan Kaapse Brouwers en de Stadshaven Brouwerij. En dat gebeurt ook, maar in een iets ander gezamenlijk jasje. Beide brouwerijen worden bezocht rondom het Shipped Festival dat zij organiseren. Niet alleen Kaapse en Stadshavens Brouwerij zijn hier aanwezig, maar ook andere brouwerijen uit verschillende havensteden.

Omdat de prijs voor het geheel nog niet helemaal bekend is (verwachting is net als vorige keer onder de € 40,00) kunnen we nog geen betaalverzoek uitdoen, maar inschrijven is bij deze mogelijk via Facebook.

Praktische informatie
Station Blaak (metro/trein/tram/bus) is het dichtst bij de startlocatie. De eindlocatie is vlakbij metrostation Marconiplein die direct is verbonden met station Schiedam C, Blaak en Rotterdam Alexander.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur