Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Kannen & Kruiken Amersfoort 2022

Bierevenement

Bierfestival

25 augustus 2022 - 28 augustus 2022

+Google Agenda

Georganiseerd door:

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Utrecht

Locatie

@Burgemeester Brouwerplantsoen
Amersfoort

...meer bierevenementen...

Informatie

donderdag 25 augustus 2022 van 16.00 - 23.00 uur
vrijdag 26 augustus 2022 van 12.00 - 01.00 uur
zaterdag 27 augustus 2022 van 12.00 - 01.00 uur
zondag 28 augustus 2022 van 12.00 - 22.00 uur

Kannen & Kruiken keert eindelijk terug in het Burgemeester Brouwerplantsoen! Van donderdag tot en met zondag proef je bewezen bieren van grootmeesters of ontdek je nieuwe brouwsels van brouwerijen en makers van het spraakwater of speciaallimonade. Pak je plek op het terrastival en wordt vermaakt met complementerende gerechten en sfeervolle livemuziek. Zoals altijd is de toegang van Kannen & Kruiken gratis, je betaalt enkel voor je eerste herbruikbare glas. Santé!

Liefhebbers van het gerstenat kunnen deze zomer naar hartenlust bieren ontdekken. Proef authentieke cocktails of prikkel je palet met gechambreerde wijnen. Voor de non-alcoholische brouwsels is dit ook de plek: laat jezelf en je kroost verleiden tot een frisse speciaallimo en andere lage procentendranken.

Mobiele keukens koken er lustig op los en voorzien bon vivants van volle magen. Bourgondische borrelplanken, complimenterende gerechten en hartige happen zijn dit nazomerweekend de voedselvoorzieners.

Kosten

Entree: gratis

Voor je eerste drankje koop je eenmalig een milieuvriendelijk Kannen & Kruiken glas voor een muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Kannen & Kruiken. Met elk nieuw drankje ruil je het lege glas voor een schoon en gevuld exemplaar. Je kunt het glas niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Herbruikbare bekers voor een duurzame wereld.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur