Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Goes-Europa Bierfestival 2022

Bierevenement

Bierfestival

14 juli 2022 - 17 juli 2022

Externe Links: Facebook Website

Contactgegevens

Provincie: Zeeland

Locatie

@plein tussen Grote Kerk en Heilige Maria Magdalenakerk
Goes

...meer bierevenementen...

Informatie

donderdag 14 juli 2022
vrijdag 15 juli 2022
zaterdag 16 juli 2022
zondag 17 juli 2022

Een van de hoogtepunten van het Goes-Europajaar is het Europa Festival in de binnenstad van Goes. Bezoekers genieten vier dagen lang van Europese bieren, gerechten, muziek, kunst en curiosa.

Het festival bestaat uit drie verschillende locaties. Op het plein tussen de Grote Kerk en de Heilige Maria Magdalenakerk vind je het allereerste Goes-Europese bierfestival. Brouwers uit onder andere Portugal, Finland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Italië reizen af naar Goes om de bezoekers speciaalbiertjes te laten proeven. Speciaal voor dit festival is een duurzaam proefglas ontworpen, met een Goes-Europese touch. Zo ga je naar huis met een goed gevoel én mooi aandenken. Natuurlijk zijn ook de brouwers uit Goes goed vertegenwoordigd: met Slot Oostende, Brouwerij ’t Gansje en een speciaal festivalbier gebrouwen door Jens van Stee.

Bier drinken rond de kerken van Goes, met een mooie line-up en wisselende bieren van de brouwerijen. Donderdag en vrijdag een taplijst en zaterdag en zondag en compleet nieuwe vocht invulling.

Kosten

Het festival is gratis te bezoeken. Vooraf worden munten en proefglazen verkocht met een Early Bird actie.

Early Bird: € 7,95 (proefglas + 2 munten)

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur