Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Professor Cervisia

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2022
Gestopt: 2023

Etiketten: Bieretiketten.nl
Externe Links: Facebook Instagram LinkedIn Untappd

KvK-registratie: Professor Cervisia (85824879)

Provincie: Noord-Holland

Postadres

Hoogkarspel (gemeente Drechterland)

Geschiedenis

Professor Cervisia is ontstaan bij de Minor Ondernemerschap aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze minor zijn 3 studenten Daan van Zeijl, Mila Steneker en Davey Fokker samengekomen door hun passie voor bier. Daarom hebben ze voor de minor hun eigen biermerk opgestart. Het plan? Gewoon goed bier maken met een verhaal wat opvalt! Na velen uren brainstormen kwam de naam Professor Cervisia oftewel Professor Bier. Deze professor heeft als levensdoel om het lekkerste bier uit te vinden en dat is gelukt. Het eerste bier, Xpiriment Berdidas kwam in mei 2022 op de markt.

Op 24 juli 2023 werd op Facebook het volgende bericht gepost:

Haidieho fans,
Vandaag heb ik goed en slecht nieuws voor jullie.
Om maar met het slechte nieuws te beginnen: zoals jullie zien ben ik druk bezig met inpakken van mijn laboratorium. Dit komt omdat ik ga stoppen met het ontwikkelen van mijn bier. Doordat mijn assistentes te druk zijn met het uitvoeren van hun eigen experimenten is het voor mij heel veel werk geworden. Ik ben ondertussen ook een jaartje ouder en kan het niet meer alleen. Daarom zal ik per 1 september met pensioen gaan en afscheid nemen van jullie als mijn fans.
Maar er is ook goed nieuws! Om mijn voorraad van heerlijke biertjes nog voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken voor die tijd hou ik een speciale actie: 1 krat Xperiment Berdidas voor maar €50,-!
Ben je geïnteresseerd? Stuur een DM of een appje naar een van mijn assistentes (die maken speciaal voor deze actie nog wat tijd vrij).
Voor 1 september zal ik jullie nog eens een update geven. Maar voor nu
Over en uit!

Eigenaren

(2022-2023)
(2022-2023)
(2022-2022)

Bieren (1)

Regulier assortiment

Xperiment Berdidas

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur