Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

OnsRegt

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2022

Etiketten: Bieretiketten.nl
Externe Links: Facebook Instagram Untappd Website

KvK-registratie: ARC Groep B.V. (66782740)

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

Postadres

Breda

Bezoekmogelijkheden

Bezoek niet mogelijk

Geschiedenis

  • "Authentic Dutch Craft Beer"

OnsRegt is het biermerk van de familie Regter. Vanuit hobby zijn er een aantal mooie bieren ontstaan die zij graag met jullie delen.

De interesse van Collin Regter in eten en drinken gaat ver. Rond 2012 stelde hij zichzelf de vraag hoe bier, whisky, cognac en van alles meer gemaakt wordt. Hij kwam er al snel achter dat veel van zijn bourgondische vrienden en kennissen van alles genoten maar niet echt wisten hoe het een en ander gemaakt wordt. Weten hoe iets gemaakt wordt en met name de liefde en passie die daar in gestopt wordt geeft voor Colin en voor veel mensen een toegevoegde waarde op het genot en drinkplezier.

Daarom begon hij met het brouwen van bier. Thuis met potten en pannen en daarna met een Grainfather. In 2022 werden de doorontwikkelde recepten in samenwerking met Brouwerij De Toekomst gebrouwen en met marketingbureau Nine Creative Agency in de markt gezet. Betrokken zijn Collin, zijn broer Cees Regter, en hun zonen.

Het eerste bier, OnsRegt Blond, komt in juli 2022 in de verkoop. In september 2022 komt de OnsRegt Tripel in beperkte oplage op de markt.

Eigenaren

(2022-heden)
(2022-heden)

Brouwers

(2022-heden)
(2022-heden)

Bieren (2)

Regulier assortiment

OnsRegt Blond OnsRegt Tripel

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur