Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Nunc Craft Beer

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2021

Etiketten: Bieretiketten.nl
Externe Links: Facebook Instagram Untappd Webshop Website

KvK-registratie: Nunc Craft Beer (84330872)

- Webshop voor online verkoop (2022 - )

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Tuinbouwveilingweg 5 B32
4814 RP Breda

Bezoekmogelijkheden

Bezoek niet mogelijk

Geschiedenis

NUNC betekent NU! Nu leven, nu zijn, nu genieten! Samen met mensen om wie je geeft. NUNC craft bieren zijn gemaakt voor onvergetelijke momenten met elkaar. Voortgekomen uit het genot van samen bier drinken en de passie voor het brouwen van de meest smaakvolle bieren, is Tobias de Nooy NUNC craft beer begonnen.

Het begon als hobby in eigen keuken in Breda. Geïnspireerd door het combineren van natuurlijke, verrassende ingrediënten en smaaksensaties, zijn veel uiteenlopende craft bieren geboren. Uiteraard werden de bieren gedeeld met familie en vrienden, om te genieten van goed gezelschap en van onvergetelijke momenten. Bij wijze van experiment is het eerste tripel craft bier wat het label 'volmaakt' verdiende, gebrouwen in een grotere hoeveelheid bij een bevriende brouwerij. Deze kruidige 3e Helft Driepel, die is gebrouwen met en voor de voetbalmaten van het 3e elftal van JEKA, werd al snel een succes bij craft bier- en gezelligheidsliefhebbers en maakt nog steeds onderdeel uit van het NUNC craft bier assortiment.

Gesteund door dit succes besloot Tobias zijn passie te volgen voor het uitdenken, ontwikkelen en brouwen van zijn bieren. Zijn zoektocht hierin heeft geleid tot een evenwichtig assortiment NUNC craft bieren. Het assortiment varieert van klassieke bieren vol van smaak en karakter tot bieren met goed uitgebalanceerde smaakcombinaties. NUNC craft bieren worden gebrouwen in relatief kleine hoeveelheden, waardoor het bier altijd zo vers mogelijk geleverd wordt, zodat tijdens het drinken van de NUNC craft bieren een zo optimaal mogelijke smaak gegarandeerd is.

Leef in het nu en geniet samen van mooie momenten. Samen met NUNC craft bieren. Alsof morgen niet bestaat.

NUNC maakt gebruik van de brouwinstallatie van andere brouwerijen om haar craft bier te brouwen. De voornaamste reden hiervoor is dat de hoeveelheid NUNC bier dat de kelen van bierliefhebbers weet te vinden nog niet groot genoeg is om zelf, rendabel, een eigen brouw- en bottelinstallatie te hebben. Om te voorkomen dat NUNC te veel afhankelijk is van één brouwerijverhuurder wordt er gebrouwen bij meerdere brouwerijen.

De eerste bieren kwamen in oktober 2021 op de markt.

Eigenaren

(2021-heden)

Bieren (4)

Regulier assortiment

3e Helft Driepel Chillin' In The Sun Take It Easy You and IPAssion

Niet meer gebrouwen bieren (1)

Overig

Around The Fireplace

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur