Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Hops & Grapes Festival 2022

Bierevenement

Bierfestival

9 september 2022 - 10 september 2022

Georganiseerd door:

Provincie: Overijssel

Locatie

@Stadspark Kampen

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

vrijdag 9 september 2022
zaterdag 10 september 2022

Op 22 augustus 2022 wordt op Facebook bekend gemaakt dat het festival niet doorgaat:

Lieve bier- & wijnliefhebbers,
Na twee jaar van afwezigheid hadden wij grootste plannen voor het Hops & Grapesfestival 2022. Met de vertrouwde gezelligheid gecombineerd met nieuwe verrassende elementen moest het festival van dit jaar voor hernieuwde kennismaking zorgen.
Echter, in de voorbereiding naar de 2022 editie merkten wij dat, naast onze andere werkzaamheden, het organiseren van een festival met ruim 1500 bezoekers niet perse iets is waar onze passie ligt.
Het festival is ooit klein begonnen en in 3 edities uitgegroeid tot een fantastisch evenement waar mooie bieren en wijnen geproefd konden worden. Uiteraard zijn we alle bezoekers onwijs dankbaar, maar wij zijn tot de conclusie gekomen dat wij beiden meer genieten van kleinschalige persoonlijke proeverijen, waar Hops & Grapes The Battle een mooi voorbeeld van is.
Daarom hebben wij besloten om terug te gaan naar de basis. Het gezamenlijk organiseren van mooie proeverijen met bijzondere bieren, wijnen en bijbehorende hapjes. Het Hops & Grapesfestival 2022 wordt, met pijn in ons hart van de agenda gehaald.
Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van een nieuw concept dat we binnenkort aan jullie presenteren. Ook staat Hops & Grapes The Battle weer op de agenda. Meer informatie volgt snel.
Wij willen iedereen die het festival een warm hart toedraagt van harte bedanken en hopen jullie in een andere setting weer vlug te zien!
Lieve groet,
Hops & Grapes, David & William


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur