Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Beer Burgers and Two Smoking Barrels 2022

Bierevenement

Bierfestival

21 mei 2022

Georganiseerd door:

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Antonianenpad
Helmond

...meer bierevenementen...

Informatie

zaterdag 21 mei 2022 van 14.00 - 21.00 uur

Hét Speciaalbierfestival van Helmond! 5th Anniversary Edition. Bigger, Better... Beer & Burgers!

En dat moet gevierd worden natuurlijk! Hoe dan? Om te beginnen met méér Brouwers (dus meer bier) dan vorige jaren. Op ‘The Beast’ worden dikke sappige Jubileum-Burgers voorzien van sexy grill-strepen door de BBQ crew. Uit de speakers knallen er kneiters van hits uit de platenkoffer van DJ Frogson. Dit alles afgewisseld met stevige staaltjes live muziek van 2 bands die het feest helemaal compleet gaan maken vanaf het podium! Oh ja... Er mag gedanst worden!

Uiteraard met de vertrouwde gezelligheid en op dezelfde schitterende plek midden in het groen! WAT!? je lust geen bier? Geen paniek.. dan kom je toch een lekker glas wijn drinken! Tevens is er volop frisdrank voor de BoB en gratis ranja voor de kids! Voor de liefhebbers staat de Cider-Bar er dit jaar natuurlijk ook weer!

Brouwerijen: Brouwerij de Deftige Aap, Brouwerij DeGrieze, Big Belly Brewing, Brouwerij Willem Zuyd, Muifelbrouwerij, LOC Brewery, Kaapse Brouwers, Brouwerij CC, KraftBier, ...

Kosten

Het festival is vrij toegankelijk en door iedereen te bezoeken. Let wel, om van de speciaalbieren te proeven moet je in het bezit zijn van een proefglas. Een proefglas kun je bemachtigen door online een kaartje te bestellen op Beerburgers.nl.

Ticket: € 10,75 (proefglas en 2 munten) / € 12,50 (aan de kassa, OP=OP)

-- Adverteerders --

© 2017-2022 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur