Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Pophop

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2021

Externe Links: Facebook Instagram Untappd Webshop Website Website

KvK-registratie: Pophop (82104948)

- Mogelijkheid voor workshops bierbrouwen

Contactgegevens

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 06-53481847
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Rogaland 1
2905 AP Capelle aan den IJssel

Bezoekmogelijkheden

Bezoek niet mogelijk

Geschiedenis

Piër en Peter zijn al heel lang bevriend. Hun gezamenlijke passies voor kunst, theater, films en vooral muziek sleept ze door hun midlifecrisis. Maar zonder het genot van een heerlijk (craft) biertje hadden ze dit waarschijnlijk nooit gered. Muziek en bier zijn de nimmer ontbrekende ingrediënten in hun leven en daaruit borrelde het concept op van hun uit de hand gelopen hobby: pop-bier brouwen.
Sinds begin 2019 brouwen ze om de week een craft beer. Ieder brouwsel krijgt de naam van een (pop)nummer mee, gebaseerd op de smaak, het biertype of het recept. Van de stevige 'Love rears it's
ugly head' via de complexe 'Venus as a boy' tot de bloemige 'California dreaming', het zijn stuk voor stuk bierrecepten met pure ingrediënten, een mooi verhaal en een bijpassende song. Scan de Spotify code op het
biertje met de app en je gaat meteen naar het bijpassende nummer. De POPHOP-playlist bestaat al uit 30 verschillende bieren. In 2021 besloten beide mannen hun beste bieren op de markt te brengen. Als eerste bier kwam in mei 2021 'Killer Queen, een kruidige, roodbruine Imperial Tripel van 8% in de verkoop.

Pophop stands for high quality Dutch craft beer using first class ingredients. The beer is brewed in peace and is given plenty of time to mature.

Good Music
Great beers

Eigenaren

(2021-heden)
(2021-heden)

Brouwers

(2021-heden)
(2021-heden)

Bieren (1)

Regulier assortiment

-- Adverteerders --

© 2017-2021 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur