Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Brouwerij Quispel

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2020
Gestopt: 2023

Etiketten: Bieretiketten.nl
Externe Links: Facebook Instagram Untappd Webshop Website

KvK-registratie: Quispel Bier (78564077)

- Webshop voor online verkoop (2020 - )

Provincie: Zuid-Holland

Postadres

Rotterdam

Geschiedenis

Quispel Bier is een familiebedrijf, ontstaan anno 2020. Levering qualitatief uitstekende Quispel bieren. Quispel bier wordt gebrouwen door een brouwerij in Gent genaamd Beerselect, in opdracht van Sebastiaan Quispel. In eerste instantie Quispel Witbier. Dit is witbier waar je van gaat Quispelen. Het wordt verkocht door heel Nederland met Rotterdam als thuisbasis. In de toekomst volgen er wellicht meerdere biersoorten.

De missie van Quispel: "onze klanten voortdurend te laten Quispelen: Oftewel, wij dragen bij aan het geluk van de échte levensgenieters!".

Op 18 mei 2023 maakte de brouwerij op haar Facebook-pagina bekend te stoppen met de activiteiten:

Ha allemaal,

In de afgelopen drie jaar hebben velen van jullie geregeld genoten van een Quispeltje! Maar aan al het moois komt (voor nu) een einde. Na drie jaar vol passie en enthousiasme, van het bedenken van het recept tot het op de markt brengen van het bier, heb ik besloten het Quispelbier te laten voor wat het is. Ik kies voor andere prioriteiten op het moment. Het hebben van mijn eigen biermerk is nog steeds een droom die werkelijkheid is geworden en vandaar dat ik ook zeg, voor nu het einde, maar zeker niet definitief!

Maar we knijpen er uiteraard niet stiekem tussenuit! Ik zou graag nog één keer een groot feest willen geven voor alle Quispelbier-liefhebbers: De Laatste Ronde! En zeg nou zelf, welke locatie is nu beter dan Barclay op Schouwburgplein?! De laaste voorraad Quispeltjes moet er doorheen en daarom gaan we onbeperkt Quispelbier drinken voor een vast laag bedrag van €15,- p.p.!!!

Op vrijdag 26 mei wordt vanaf 20.00 uur de vrijmibo doorgetrokken bij Barclay en gaan we samen nog 1 keer Quispelend ten onder!

Zie ik jullie daar?! Team Quispelbier

Eigenaren

(2020-2023)
(2020-2023)
(2020-2023)

Niet meer gebrouwen bieren (1)

Regulier assortiment

Quispel Wit Bier

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur