Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Hoppig Heeswijk Speciaal Bierfestival 2019

Bierevenement

Bierfestival

18 augustus 2019

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Kasteel Heeswijk Heeswijk-Dinther (gemeente Bernheze)

...meer bierevenementen uit het verleden...

Informatie

zondag 18 augustus 2019 van 13.00 - 19.00 uur

De horeca van Kasteel Heeswijk organiseert samen met twee enthousiaste bierliefhebbers uit Gemert (van het Streekbierenfestival Gimmert Gist) voor de eerste en ook de enige keer Hoppig Heeswijk en wel in de binnentuin van Kasteel Heeswijk. Het festival wordt gehouden in het kader van 30 jaar horeca in Kasteel Heeswijk. Naast het proeven van bieren kunnen bezoekers genieten van eten en muziek. Aan de buitenrand van de tuin stonden de diverse brouwerijen. In het midden kon men gezellig zitten om de verschillende bieren te proeven.

Hoppig Heeswijk wordt geopend door burgemeester Marieke Moorman van de gemeente Bernheze. Zij doet de aftrap om 13.00 uur samen met Rob Sleddens van horeca Kasteel Heeswijk. Na het sabreren van een fles Deus (champagnebier) was de opening een feit.

Kosten

Voor bierdrinkers € 12,50. Hierbij ontvang je een consumptiemunt, programmaboekje, flesje water en speciaalbier glas in bruikleen. Gratis toegang voor niet-bierdrinkers.

Aanwezig

Brouwerij Amai Huisbrouwerij Mieghelm Muifelbrouwerij Brouwerij De Poes Lux Brewery Berne Abdijbier Brouwerij D'n Draok Hooglander Bier KraftBier Brouwerij Eeuwig Zonde Brouwstudio Uthoka Batches Brewery | Brouwstudio Brouwerij De Kluys Brouwerij Holevoort Rabauw Craft Beer


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop:

-- Adverteerders --

© 2017-2023 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur