Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierlokaal De Uiver

Horeca

Café

Externe Links: Facebook Untappd Website

KvK-registratie: Bierlokaal de Uiver B.V. (78495067)

Contactgegevens

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 023-5769372
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestigingsadres

Lange Begijnestraat 10
2011 HH Haarlem

Geschiedenis

40 taps, geen flessen! Gelieerd aan Proeflokaal In Den Uiver.

Vanaf april 2022 is Bierlokaal De Uiver 1 van de 30 Mikkeller venues in Nederland waar 6x per jaar een speciale editie op tap te verkrijgen is.

Bierlokaal wordt eind 2022 overgenomen door Toby Raamsveld. Hij gaat op dezelfde voet verder en start zijn eigen crowdfunding (tapfunding).

Tapfunding- Bierlokaal de Uiver
''Het fantastische concept waar het bierlokaal om bekend staat doorzetten en uitbouwen in een groen(er) jasje''
Hildo en Fredie hebben in 6 jaar het grootste onafhankelijke speciaal biercafé van Haarlem neergezet, Dit concept wil ik doorzetten met nog meer bijzondere Bieren waarbij er bijzondere aandacht zal uitgaan naar milieubewuste en artisanale brouwerijen Ik ben Toby, 32 jaar en mijn hele volwassen leven Bierenthousiast. Vanaf mijn eerste baantje in de Horeca naar de hotelschool in Den Haag. Vervolgens aan de slag gegaan bij de mooiste (speciaal) bier groothandel van Nederland waar ik mij vooral heb beziggehouden met financiën en importeren van goed bier. En nu dus de nieuwe eigenaar van Bierlokaal de Uiver. Speciaalbier is mijn grote passie: importeren, tappen, verkopen of drinken. In 2020 heb ik al samen met enkele partners anex biergekken Foeders Online (www.foeders.nl) gelanceerd en ben ik gestart als ondernemer. Ik verwacht ook hiermee mooie combinaties te kunnen maken met de Uiver en haar gasten.
Goed bier importeren is iets wat ik ook blijf doen. Alleen zo kan de Uiver uniek blijven en weet ik precies wat ik mijn gasten voorzet. Daarnaast ga ik meer met de keuken doen. Door onze nieuwe barbites-/ comfortfood kaart kan je rond etenstijd gewoon blijven zitten. Wij gaan daarbij bijzondere aandacht besteden om eten te serveren die de mooiste combinaties maken bij een glas speciaalbier.
Voor onze 40 taps gaan we naast eigen import van kleinere brouwerijen ook samenwerken met Gulpener en Duvel. Twee sterke en mooie partners die groen denken en geloven in de vrijheid en onafhankelijkheid van hun partners.
Ik ben ook groot fan van bier op fles in het bijzonder van bottle sharing. Naast de taps zal ik dus ook gaan werken met een koelkast gevuld met mooie flessen bier en komen met mooie nieuwe concepten om bierliefhebbers te verbinden.
De afgelopen weken ben ik al vol aan de gang gegaan met de bar, de taps en heb ik al veel vaste gasten mogen ontmoeten. Persoonlijk contact met onze gasten is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Juist deze persoonlijke touche willen wij voortzetten, zoals Hildo en Fredie dat 6 jaar geleden hebben gedaan.
Ook hun idee om met de bartaphandles uitdrukking te geven aan de band met jullie, onze gasten, zal blijven bestaan. Voor mij natuurlijk een prachtige kans om een vernieuwde keuken en een nieuwe zorgvuldige voorraadopbouw te bekostigen. Ook de uitbreiding naar bijzondere flessen en een uitbouw van het aantal taps staat hoog op mijn verlanglijstje. Ook daarvoor heb ik jullie hulp nodig.
Het idee is bij velen van jullie al bekend. Jullie als gasten worden uitgenodigd je eigen tap in bierlokaal De Uiver te hebben. Als dit je aanspreekt kun je een vijfjarige lening aan Bierlokaal De Uiver verstrekken van € 2.500.
Hiervoor krijgt je een gepersonaliseerde tap handle, 1 jaar lang 15% korting bij Foeders Online, een jaarlijkse rente van 5% over de lening en de eeuwige dankbaarheid van Team Bierlokaal De Uiver
Bent u enthousiast geworden van mij, mijn plannen of wilt u gewoon meer rendement over uw spaargeld dan hoor ik graag van u- via de app 06-38148125 of mail Bierlokaaluiver@foeders.nl
(Facebook, 13 december 2022)

 

Organisatie Bierevenementen

  1. Zwarte Donderdag - 100 Watt x van Moll x Stadsbrouwerij 013 @Bierlokaal De Uiver, 28 maart 2024

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur