Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Roosendaals Bockbierfestival 2024

Bierevenement

Bierfestival

5 oktober 2024

Georganiseerd door: Roosendaals Biergilde

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Markt
Roosendaal

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

zaterdag 5 oktober 2024 van 14.00 - 23.00 uur

Het Roosendaals Biergilde organiseert het Roosendaals Bockbierfestival op de Markt, Bloemenmarkt en in de Molenstraat in Roosendaal. Deze 21e editie vindt plaats in negen cafés: de Sjoes, het Wapen, Chagall, JaxX, Lunchroom Milano, Tien, de Raatskelder, de 3W's en de Kompaen. Bereid je voor op meer dan zestig bockbieren!

Ter hoogte van café de Sjoes staat het uitgiftepunt van het bierfestival. Festivalgangers kunnen hier 's middags van 14.00 tot 18.00 uur proefglazen, festivalboekjes en munten aanschaffen. Pinnen is uiteraard mogelijk bij het uitgiftepunt. De munten zijn deze avond net zo lang geldig zolang de voorraad bockbieren strekt. Iedereen kan dus in zijn of haar eigen tempo genieten van de vele speciaalbieren.

Maak op het festival kennis met de bocktoppers: nauwkeurig geselecteerde bockbieren van ongekend hoge kwaliteit. Denk aan barrel-aged varianten of pastry bocks met hoge Untappd scores!

Kosten

1 glas + boekje + 5 munten: € 23,00
1 glas + boekje + 10 munten: € 38,00
Boekingskosten: € 1,50

Tickets via https://events.flextickets.nl/event/roosendaals-bockbierfestival.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur