Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Brouwers Zonder Naam

Brouwerijhuurder

Opgericht: 2018
Gestopt: 2024

Externe Links: Instagram Untappd Webshop Website

KvK-registratie: Soffree on fifty-four (91050545)

Provincie: Zuid-Holland

Postadres

Oud-Beijerland (gemeente Hoeksche Waard)

Geschiedenis

Brouwers Zonder Naam is een initiatief van de twee eigenaren van Restaurant Soffree on fifty-four in Oud-Beijerland: Dennie Soffree en Jan Blaak. Zij brouwen één bier: Blondje Zonder Naam. Het bier werd aanvankelijk gebrouwen door Het Nieuwe Ketelhuis. Deze brouwerij staakte echter haar brouwactiviteiten per 31 december 2018. Waar het bier na de sluiting wordt gebrouwen is onbekend.

Op 9 mei 2024 maakte Dennie Soffree en zijn vrouw Elise bekend te stoppen met hun restaurant Soffree on fifty-four. Het is onduidelijk of dit ook het einde inluidt van Brouwers Zonder Naam.

THE END OF AN ERA
Lieve gasten en trouwe klanten, Wij begonnen bijna 10 jaar geleden samen aan dit ondernemersavontuur. WOW wat hebben we een fantastische tijd gehad! We hebben allebei hard gewerkt en zijn dankbaar voor het team met fijne mensen dat we om ons heen hebben gebouwd. Met veel plezier zijn de mensen bediend in Dennie’s restaurant ... Ondertussen zijn wij samen ook gegroeid, zijn we 2 prachtige jongens rijker en hebben vernieuwde interesses gekregen. Het is tijd voor iets nieuws, we mogen een nieuw hoofdstuk gaan schrijven. We hebben hierdoor besloten allebei een opvolger te zoeken voor onze onderneming. Ben of ken je iemand die een gezellig en druk huiskamer restaurant wil overnemen? Neem dan even contact op met @ikdennie ... We zijn dus niet zomaar weg, maar hopen via deze weg leuke opvolgers te vinden! Tot die tijd kan je ons bezoeken zoals je gewend bent. Wij willen iedereen die ons heeft gesupport en bezocht nu alvast ontzettend bedanken voor de mooie jaren. Maar natuurlijk ook onze werknemers, mega bedankt, zonder jullie hadden we niet zo kunnen groeien. We hebben super veel geleerd en zijn ontzettend blij dat we deze kans hebben gegrepen. Liefs Dennie en Elise P.s. Zoals een wijze klant ooit zei; waar een deur sluit, gaat een heel vakantiepark open. Dus wie weet.

Eigenaren

(2018-2024)
(2018-2024)

Bieren (1)

Regulier assortiment

Blondje Zonder Naam

In het nieuws


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur