Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Whisky & Bier Zomerfestival 2024

Bierevenement

Bierfestival

30 augustus 2024

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Houthallen / Cultuurmakerij
Oosterhout

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

vrijdag 30 augustus 2024 van 15.00 - 00.00 uur

Dit is pas wat je noemt een Brabants feestje! Kom genieten van een mooie middag èn avond met een zeer ruime keuze uit de allermooiste whisky's en bieren, opgeluisterd door diverse artiesten en bands. Dit té gekke evenement vindt plaats  in de Houthallen en De Cultuurmakerij, gelegen op het terrein van de voormalige Galvanitasfabriek in Oosterhout.

Het voormalige Galvanitas Fabrieksterrein in Oosterhout bruist. De plek waar ooit stoeltjes en tafeltjes voor met name scholen werden geproduceerd, is tegenwoordig een plek waar je wil zijn. Hier kun je chillen, beleven, bewonderen en proeven. Aan dit zomerfestival doen een keur aan standhouders met whisky en bier mee. Importeurs, distilleries, clubs met exclusieve whisky, whiskybonbons en diverse lokale bierbrouwers maken er een prachtig evenement van. De standhouders staan met hun stands verdeeld over de Houthallen en de Cultuurmakerij. Bij mooi weer wordt uiteraard ook de buitenruimte erbij getrokken. Er zijn masterclasses in een apart zaaltje. Er zijn diverse artiesten en bands die de sfeer verhogen door hun muzikale bijdrage. In de Houthallen is de bar open en kan van een beperkte kaart food worden besteld.

Programma
15.00 uur: start whisky & bierproeverij
21:00 uur: de live muziek gaat verder in het café gedeelte in de Houthallen
21.30 uur: einde whisky & bierproeverij in De Cultuurmakerij
00.00 uur: einde avond

Kosten

Entree whisky en bierproeverij: € 22,50
Entree BOB: € 10,00
BBQ: € 32,50
Boekingskosten: € 1,50

Tickets via website.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur