Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Eiber Bierfestival 2024

Bierevenement

Bierfestival

29 maart 2024 - 30 maart 2024

+Google Agenda

Georganiseerd door: Eiber Bier

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Zuid-Holland

Locatie

@Eiber Bier
's-Gravenhage

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

vrijdag 29 maart 2024 van 17.00 - 21.00 uur
zaterdag 30 maart 2024 van 15.00 - 21.00 uur

Het allereerste Eiber Bierfestival. Nieuwe bieren ontdekken van brouwerijen die misschien nog niet eens bij het grote publiek bekend zijn. Die bieren van de grote bekende merken kennen jullie wel. Na het proeven kan je genieten van muziek van een toffe live band. En natuurlijk heel veel gezelligheid, eten en nog meer BIER.

Haags Hoog staat volledig in het teken van bier proeven, gezelligheid, eten en live muziek. Met de brouwerij op de zesde etage en de kas van Haags Hoog erboven is het de perfecte locatie voor een bierfestival. Bij het Eiber Bier festival ontdek je lokale brouwerijen en proef je bieren die je misschien wel nooit hebt geproefd. Aansluitend muziek met o.a. een liveband in de kas van 21.30 - 23.00 uur.

Met Melo Makers (mede en cider), De Scheveningse Brouwer (Schevenings bier dat vooral op het strand wordt gedronken), Schuimmarcheerders (een Haags bier gebrouwen door drie collega's van ADO Den Haag) en Bijster Bier (nieuw bier voor het eerst te drinken op het festival). De Schuimmarcheerders zijn er alleen op zaterdag.

#eiberbierfestival #bierfestival #eiberbier #haagshoog #haagsbier #bierbrouwerij

Kosten

Ticket: € 7,50 (inclusief het eerste proefglas bier)

Tickets via website.

Aanwezig

De Scheveningse Brouwer Melo Makers

Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur