Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Homelanding 2024

Bierevenement

Bierfestival

17 juli 2024 - 21 juli 2024

Georganiseerd door: Brouwerij Homeland Brouwerij Homeland

Externe Links: Website

Contactgegevens

Provincie: Noord-Holland

Locatie

@Marineterrein
Amsterdam
Helicopterveld

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

woensdag 17 juli 2024 - zondag 21 juli 2024

Vier de zomer met jong en oud! Het helikopterveld op het Marineterrein wordt omgetoverd tot één groot zomerfestijn! Geniet van live muziek, lokale bieren, eten en nog veel meer. Brouwerij Homeland en de Cantina Mobilé hebben de handen ineengeslagen om samen de zomer in te luiden!

Programma nog niet bevestigd.

Vijf dagen lang kan je genieten van muziek uit Amsterdam en omstreken. Brouwerij Homeland serveert verschillende bieren en organiseert dagelijks een tour door de brouwerij op het terrein, waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt.

Iedere dag zijn er verschillende activiteiten georganiseerd door de vrienden op het Marineterrein en de omliggende buurten. In de avond kan je aanschuiven bij een speciaal bierdiner waarbij de beste chefs uit Amsterdam Oost voor je gaan koken.

Het programma zit boordevol verrassingen, waaronder een buurtlunch op zaterdag, bierproeverij in het draaiende restaurant La Molina of ochtendgymnastiek. Zelfs voor een knipbeurt kan je bij Homelanding terecht.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur