Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Speciaalbierfestival Brouwerij Homeland x Het Scheepvaartmuseum 2024

Bierevenement

Bierfestival

8 maart 2024 - 9 maart 2024

Georganiseerd door: Brouwerij Homeland

Contactgegevens

Provincie: Noord-Holland

Locatie

@Scheepvaartsmuseum
Amsterdam

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

vrijdag 8 maart 2024
zaterdag 9 maart 2024

Brouwerij Homeland is te gast in Het Scheepvaartmuseum voor een uniek speciaalbierfestival. Dompel je onder in de wondere wereld van vernieuwende speciaalbieren, diners en tastings, prachtige tentoonstellingen, livemuziek en meer.

Maak op dit speciaalbierfestival kennis met het complete assortiment van Brouwerij Homeland. Vernieuwende craftbieren van fris en fruitig naar robuust en pittig en alle smaken die daartussen zitten. Naast alle vers gebrouwen bieren ook barrel aged bieren, wildvergiste bieren en onverwachte specials zoals bijvoorbeeld ons pindakaasbier Donderbus. En niet te vergeten van onze brouwer John: de John’s Specials, een zeer kleine oplage craftbieren - speciaal voor dit weekend gebrouwen. Alle bieren worden natuurlijk ambachtelijk gebrouwen op het Marineterrein met avontuur!

Proef, ruik, speel, ontdek en beleef. Want naast alle festivalactiviteiten (lees: bierproeverijen, spellen, quizzen en diners) heb je met je toegangsticket ook gratis toegang tot het museum en de tentoonstelling Food For Thought: een vogelvlucht door de wereld van ons voedsel door de lens van fotograaf en filmmaker Kadir van Lohuizen. En hadden we al gezegd dat je het bierwerf glas dat je bij binnenkomst krijgt mee naar huis mag nemen? Verzamel al je vrienden - groot en klein - en proef, speel en dans samen op het Brouwerij Homeland x Het Scheepvaartmuseum Speciaalbierfestival 2024!

Programma
Bars & foodcourt op het Open Plein
Tekenworkshop op het Open Plein // doorlopend
Livemuziek op het Open Plein // TBA
Lezingen // op verschillende tijdstippen
Optioneel: driegangendiner met beer-pairing // om 18.30 uur op zowel vrijdag als zaterdag (extra reservering vereist)
Optioneel: speciaalbierproeverijen // om 17.30 uur op vrijdag en 16.00 & 17.30 uur op zaterdag (extra reservering vereist)

Kosten

Regulier ticket: € 18,50
Museumkaart, Vereenigingsleden, VriendenLoterij VIP-KAART, Stadspas, Citycard: € 0,00
Bierproeverij: € 15,00
Diner + bierpairing: € 75,00

Let op: reserveer je een ticket met een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, Stadspas of Citycard? Vergeet dit bewijsdocument dan niet mee te nemen. Bij een regulier ticket zit een bierglas inbegrepen. Koop je een 'gratis' ticket met Museumkaart of ander kortingsdocument? Dan kan je ter plekke in het museum voor € 5,00 een bierglas aanschaffen.

Tickets via website.

 


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur