Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Gimmert Gist Speciaal Bierfestival 2024

Bierevenement

Bierfestival

14 juli 2024

+Google Agenda

Georganiseerd door: Gimmert Gist

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@Ridderplein
Gemert (gemeente Gemert-Bakel)

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

zondag 14 juli 2024 van 13.00 - 19.00 uur

Alweer de 8e editie van Gimmert Gist. Gimmert Gist wordt georganiseerd door een groep gepassioneerde bierliefhebbers uit Gemert, in samenwerking met Gij&Ik. Een gezellig festival op het Ridderplein met 15 ambachtelijke brouwerijen, mooie ambachtelijke bieren, enthousiaste brouwers, live muziek en bourgondisch eten.

Het evenement staat in het teken van speciaal bier uit de regio. De volgende brouwerijen nemen bieren mee naar Gemert: Uthoka Brouwstudio, Hooglander Bier, Gradoen, Brouwerij Holevoort, Handels Hoop, Milky Road Brewery, Rabauw Craft Beer, Engelbertus, Strieper Craft Beer Company, Brouwerij De Grieze, Micro Brouwerij De Rijpelaer, Jake's Beer, Brouwerij 't Smakt, Baron Brouwerij en Frontaal Brewing Company.

Bezoekers kunnen bij binnenkomst een proefglas kopen om vervolgens kennis te maken met al het moois dat er in de omgeving wordt gebrouwen. Deze editie wordt er gewerkt met een nieuw Gimmert Gist proefglas en daaruit zijn ruim 80 verschillende speciaal bieren te proeven. Ook aan liefhebbers van andere (non-) alcoholische dranken is gedacht en voor hen is er onder andere frisdrank, wijn en alcoholvrij bier verkrijgbaar. Hiervoor is geen proefglas benodigd.

Op het festivalterrein serveren diverse horecazaken aan het Ridderplein (kleine) gerechten en zijn er noten en kazen van Proef De Dag verkrijgbaar.

Een bierfestival is niet compleet zonder een goed stukje live muziek. At The Busstop uit de omgeving van Eindhoven zorgt voor de muzikale omlijsting. Zij spelen bekende en minder bekende pop, roots en bluezy nummers uit de jaren '60, '70, '80 en '90, afgewisseld met meer recente muziek.

Het festivalterrein van Gimmert Gist is vrij toegankelijk voor alle bezoekers. De diverse terrassen op het Ridderplein zijn uiteraard ook bereikbaar en bieden mooi uitzicht op het bierfestival. Om te proeven kan er een proefglas worden gekocht. Dit is inclusief het vullen van het proefglas met één van de meer dan 80 bieren.

Kosten

Ticket online: € 15,00 (inclusief glas, flyer en 1 proefbier)
Ticket dagverkoop: € 17,50

Tickets via website.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur