Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Bierkade Buitengewoon Bierfestival 2024

Bierevenement

Bierfestival

24 maart 2024

Georganiseerd door: Cultuur Haven Veghel

Contactgegevens

Provincie: Noord-Brabant

Locatie

@CHV Noordkade
Veghel (gemeente Meierijstad)

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

zondag 24 maart 2024 vanaf 12.00 uur

Kom ook naar het Bierkadefestival op de Noordkade. De Koekbouw op de Noordkade in Veghel is weer het ‘walhalla’ voor alle echte bierliefhebbers. Deze kunnen al hun geurreceptoren en smaakpapillen testen bij het aanbod van meer dan 100 ambachtelijke bieren, waarbij er voor elke bezoeker wel wat bijzonders te proeven valt. Ook dit jaar staat er een uitgebreide selectie bieren klaar aan een bar van ruim 60 meter. Hier komen lokale, regionale, landelijke en buitenlandse speciaalbier brouwerijen een greep uit hun selectie tonen. Er wordt zelfs speciaalbier geschonken dat nog niet op de markt te vinden is. Ideaal om je ‘Untappd’ lijst aan te vullen en een van de eersten te zijn die deze mooie creaties mag proeven. Naast het grote aanbod speciaalbieren kun je ook genieten van bijpassende bierbites. Bij speciaalbier, een relaxte sfeer en goed gezelschap hoort natuurlijk ook live muziek. Daarvoor komen bands als Kit & Caboodle (België), The Tailbones en de Braziliaanse Mary Lee & Family Band naar de Koekbouw in Veghel

Kortom, voor elke bierliefhebber is er wel wat wils. Liefhebbers van hoppige biertjes kunnen hun draai vinden bij een ruime selectie aan verschillende IPA’s. Toch meer fan van biertjes waarin de hop vrij licht is? Probeer dan de tripels. Ook voor de BOB’s en de alcoholvrije genieters is een selectie aan alcoholarme en alcoholvrije bieren beschikbaar. Laat je verrassen. Bezoekers krijgen na het kopen van een ticket niet alleen toegang tot het gezellige bierfestival, maar voor aanvang ook een ‘limited edition’ Bierkade 2024 proefglas én twee munten voor speciale bieren naar keuze.

Kosten

Ticket: € 17,50

Tickets via website.


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur