Facebook Twitter Instagram

Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

Beer Geeks Wandeling Utrecht "The Sequel" 2024

Bierevenement

Bierwandeling

8 juni 2024

Georganiseerd door: Beer Geeks

Externe Links: Facebook

Contactgegevens

Provincie: Utrecht

Locatie

@centrum
Utrecht

...meer bierevenementen...


Let op: Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur is niet de organisator van dit evenement. Kijk bij Georganiseerd door en/of Externe Links voor een verwijzing naar de organisatie.

Informatie

zaterdag 8 juni 2024 om 11.00 uur

Na vier Beer Geeks wandelingen is het tijd voor nummer vijf. De stad Utrecht is een té mooie bierparel om er maar één keer een Beer Geeks wandeling te lopen. Tijd voor Utrecht “The Sequel”. Wat kan je verwachten? Het wordt geen makkie, want je krijgt zo'n 12 kilometers onder de voeten! Na afloop zal je in goed Utrechts zeggen: Áchtelíjke gládióól, 'k ben 't zo zat as gespoge spek! De diehards die zich niet vroegtijdig laten oprapen door de bezemwagen (ammehoela, er is geen bezemwagen!) worden rijkelijk in bier ondergedompeld. Er is een stop bij tenminste vier Utrechtse brouwerijen en er wordt bier geproefd van een vijfde Utrechtse brouwerij. Veel dank aan de deelnemende Utrechtse brouwerijen die flink aan hun prijzen hebben geschaafd om de wandeling betaalbaar te houden.

De lopers worden om 11.00 uur met liefde bij Maximus Brouwerij opgevangen door organisatoren Rudi Bakker en Jan Ausems. Zorg ervoor dat je er op tijd bent. Er zijn meerdere manieren om er te komen. Neem zelf wat mee voor de lunch. Zonnebrand en (Beer Geeks-)pet kan wellicht ook handig zijn, net als een BVO-tje (zorg dan zelf voor een glaasje). De wandeling eindigt bij Brewpub De Kromme Haring waar op eigen kosten kan worden deelgenomen aan de BBQ.

Er zit een toffe verrassing in deze wandeling! Temeer een reden om deel te nemen aan deze wandeling! Rond 18.00 uur is het wandelprogramma afgelopen, maar aansluitend wordt er bij Brewpub De Kromme Haring (tevens het eindpunt van de wandeling) een BBQ georganiseerd die voor iedereen toegankelijk is, dus voor de wandelaars, Beer Geeks die niet deelnemen aan de wandeling en overige passanten. De BBQ is een mooie samenwerking tussen Brewpub De Kromme Haring en De Bierkantine. Je kunt een keuze maken uit een (beperkt) menu met voor ieder wat wils. Er hoeft niet van te voren te worden gereserveerd, noch te worden aanbetaald. Voor de wandelaars wordt tafelruimte gereserveerd.

De lunch is voor eigen rekening: neem zelf wat mee in de knapzak of bestel wat bij de tussenstops!

Kosten 

Ticket: € 40,00 (uitverkocht binnen 3 minuten)
Maximum aantal deelnemers: 35


Aanvullingen voor deze pagina kunnen worden doorgegeven via feedback-knop

-- Adverteerders --

© 2017-2024 Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur